Sayfa 319/996 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hastaneye pek gitmiyor galiba, ya da benim ilaçtan çok çekti.
    Valla o ilaç ne mübarek bişeymiş, her derde deva annadığım kadarıynan.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Neyse umarım doktorlara işiniz düşmez ,corona olmazsınız.Bu da bu foruma uzun süre gireceğim son entry.Kendinize iyi bakın arkadaşlar.
    Hkm bey kızmayın ya biraz bizim ülkemizde tüm meslekler sıkıntı gercekten. Kendi mesleğimi düşünüyorum neler neler var. Burada ki inanın herkesin mesleğini ele alsak hepsi elimizde kalır. benim tek sağlıkçılar da sevmediğim konu malesef bazılarının sırf menfaati için mumesillerin istediği ilaçları gereksizde olsa yazması. Yoksa brnimle muhteşem ilgilenen muhteşem aile hekimlerine gördüm acil doktirlarida gördüm. Hatta bir tane aile hekimim vardı ya ben artık odadan çıkmak isterdim sanki çocuğu gibi bana en az yarım saat tavsiyede bulunuyordu. Hatta bir keresinde artık odadan çıkmak için yirtindim ve yarım saati geçti bir çıktım millet kapıda cık cıkliyor. Diyemedim de doktor bırakmadı diye başıma öne eğip ayrıldım.

3.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Arkadaşlar affınıza sığınarak ....bir cuma gitti....bu vürüs kaosu ilerlerse ki ilerleyecek...

İki cuma daha giderse ....

Benim bildiğim 3 cuma kılınmadığı zaman dinden çıkılıyor sanırım....!!!!!!!!!!

Bir bilen...yada bilenler...!!!!!!!!
    Dinden dine fark var da bazi dinler şöyle calinin etrafini dolasmayi tercih ediyor bahsettiginiz din sunnilikse orada her türlü opsiyon mevcut zorunlu der zaruri der muaf olursun, sunnilikte hayati tehlike varsa her seyi yapabilirsin domuz eti bile yersin.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla sanal manal buradakilerin hepsini arkadaşım kabul ediyorum.Konuyla ilgili daha evvel uyarılarda bulunmuştum.Gördüğünüz gibi haklı çıktım.Bize bulaşmaz türk geni şu bu safsatalarından acil moduna geçtik.Bizde halk cahil ,gençler bu işin boyutunu anlıyamıyor taşıyıcı oluyorlar.Bu iş çok kötü herkese aman ha diyorum.
    Anlatamıyorsun kimseye, bugün bana arkadaş sordu bu konu bu kadar ciddi mi diye. Hala kabullenmiyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Neyse umarım doktorlara işiniz düşmez ,corona olmazsınız.Bu da bu foruma uzun süre gireceğim son entry.Kendinize iyi bakın arkadaşlar.
    Kusura bakmayın ama ikidir bunu ifade ediyorsunuz...Ben bununla imamların dini itikatlarini begenmediklediyle, laik ateist kesime " yarın olup de bize muhtaç olunca görürsünüz" tehdidine benziyor.

Bu hoş değil. ve de doktorların hissiyatini da temsil etmiyor bence

6. Biraz eskiyi bilirim.

Keşke bilimsel temelde uzmanlaşma yolunda ilerlendiğini görseydim bu yıllar içinde.

İhtisas alanı olarak daha çok para kazanma odağı ile çevresini şekillendirmekte.

Para kazanmak kötü bişey değil de, neyi paraya tahvil etiğiniz işte o önemli.

Hey allahım ben doktor olduğum halde geçen ay gittiğim kulak doktoru doktor olduğumu bile bile bana muayene esnasında onlarca hata yaptı,o adamı adam yerine de koymam insan yerine de.Ama bu genel gerçeği değiştirmez bizde doktor kalitesi dünya ortalamasının çok üstündedir.Gereksiz şeyler yazılmasın lütfen.Bu ara arzu etmem ama acil bir durum olursa o insanlardan medet umacaksınız.Eleştiri tartışma zamanı değil,şimdi sağlıkçıları onore etme zamanı.Saçma sapan tekil örneklerle bir meslek grubunu suçlamayın.Bana atfen yazmayın bu konuyu uzatmayalım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Hani burada YMMlere laf atılıyor diye (ortada hakaret aşağılama yok) benim tepki göstermeme benziyor.

Sn hkm. burada hemen herkes doktorlar ve sağlık personeli hakkında birşeyler söyleyecek kadar tecrübeye sahiptir.

gerek yok bu alınganlık ve sert tepkiye

Sayfa 319/996 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •