Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8006 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Dingiltere hükümeti koronavirüse karşı yeni ekonomik önlemlerini açıkladı: Ülke tarihinde ilk kez iş yerlerine gidemeyen çalışanların maaşının yüzde 80'i, ayda 2 bin 500 sterline kadar devlet tarafından karşılanacak https://sptnkne.ws/BJZn

Ekonomik tedbir böyle olmalı.

2.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Dingiltere hükümeti koronavirüse karşı yeni ekonomik önlemlerini açıkladı: Ülke tarihinde ilk kez iş yerlerine gidemeyen çalışanların maaşının yüzde 80'i, ayda 2 bin 500 sterline kadar devlet tarafından karşılanacak https://sptnkne.ws/BJZn

Ekonomik tedbir böyle olmalı.

Biraz komplovari olacak ama, dünyada bir şekilde çakma cennet kurma fikri de olabilir. Robotlar ve meraklı insanlar çalışsa diğerlerini evde oturtup beslemeye yeter bence.

Bugün BBHT ye bir iş adamı çıktı bizde artık pek insanların yapacağı iş kalmadı dedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Biraz komplovari olacak ama, dünyada bir şekilde çakma cennet kurma fikri de olabilir. Robotlar ve meraklı insanlar çalışsa diğerlerini evde oturtup beslemeye yeter bence.

Bugün BBHT ye bir iş adamı çıktı bizde artık pek insanların yapacağı iş kalmadı dedi.
    Fazlalıklar ölsün çıkarımım var ?

4.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Fazlalıklar ölsün çıkarımım var ?
    Bana garip gelmiyor, faydam dokunacak bir iş olduktan sonra ben çalışan tarafta olmak isterim. Mecburiyetten çalışma diye bir şey olmaması lazım. Evde oturmak da başkalarına cazip gelebilir. Oblomov diye bir roman vardı adam evdeydi diye hatırlıyorum.

Çoğu insanda bir başarma hissi veya işe yarama hissi var onun doyurulması gerekiyor belki.

Bana garip gelmiyor, faydam dokunacak bir iş olduktan sonra ben çalışan tarafta olmak isterim. Mecburiyetten çalışma diye bir şey olmaması lazım. Evde oturmak da başkalarına cazip gelebilir. Oblomov diye bir roman vardı adam evdeydi diye hatırlıyorum.

Çoğu insanda bir başarma hissi veya işe yarama hissi var onun doyurulması gerekiyor belki.
    Robotlar ile aynı ortamda çalışmak istemem,konumum her ne olursa olsun.
    Corona virüsünden Ölmek ödüldür bana.

6.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Robotlar ile aynı ortamda çalışmak istemem,konumum her ne olursa olsun.
    Corona virüsünden Ölmek ödüldür bana.
    Robotlar insanları kendilerine aşık edebilirler, bir kaç film var o şekilde. Ama bir robot asla aşık olamaz.

İleride öyle robotlar yapılır ki benim diyen adamın aklını alırlar.

Robotlar insanları kendilerine aşık edebilirler, bir kaç film var o şekilde. Ama bir robot asla aşık olamaz.
    Benimle takılsa kesin aşık olur bana.
    Ayna olurum ona,tutkulu aşk yaşarım,O da bana aşık olabilir.
    Veya da devreleri yanabilir.

İleride öyle robotlar yapılır ki benim diyen adamın aklını alırlar.
    Her (*film)

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •