Sayfa 349/1001 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Isaac Asimov yasalarindan haberi yok, garibimimin.
    Şu olabilir sadakat konsunda çok ileri olur o başka.

Mesela benim sesim dışında hiç bir emre itaat etme dersin. Sadece polis gelip alır.

Bugün arabalar o şekilde, başkasının anahtarı genelde kapıyı açmaz. Reno 9 hariç. Bunların anahtarı birbirini açıyor ama kontakt çalışmıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Şu olabilir sadakat konsunda çok ileri olur o başka.

Mesela benim sesim dışında hiç bir emre itaat etme dersin. Sadece polis gelip alır.

Bugün arabalar o şekilde, başkasının anahtarı genelde kapıyı açmaz. Reno 9 hariç. Bunlar birbirini açıyor ama kontakt çalışmıyor.
    Kontak ve kapı anahtarı zaten farklıdır R.9 serisinin.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Malesef robot belirli kurallara göre davranmak zorunda, o yüzden teknik olarak aşık olamıyor, bozuldu denilip fabrikasına iade edilmesi gerekir.
    Aşk olmadan meşk olmaz diyenlerdenim.
    Sevildiğimi hissetmeliyim.
    Beynimde ve kalbimde yaşarsam ancak harekete geçebilirim.
    sv. Ariston sen bi ayar yaparsın.
    Ben aşık omadan karşı cinsle beraber olamıyorum.(Aşk yoruma açık)
    Gerçi, Bela rus 1 kız bana insan 1 kere aşık olur,diğerleri aşk değildir demişti,ondan istemeden de olsa ayrılmıştım, acaba şimdi ne düşünüyor merak ediyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kontak ve kapı anahtarı zaten farklıdır R.9 serisinin.
    Bende Reno 9 vardı, iki kere millet ile arabaya bindik baktım çalışmıyor, yanlış arabaya binmişiz deyip inmiştik. Tek anahtar vardı diye hatırlıyorum. Kapı açılıyor ama kontakt basmamıştı.

Romantizm, aile bütünlüğü, Corona hepsi burada arkadaşlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Bende Reno 9 vardı, iki kere millet ile arabaya bindik baktım çalışmıyor, yanlış arabaya binmişiz deyip inmiştik. Tek anahtar vardı diye hatırlıyorum. Kapı açılıyor ama kontakt basmamıştı.
    Yedek parçacıydım...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Aşk olmadan meşk olmaz diyenlerdenim.
    Sevildiğimi hissetmeliyim.
    Beynimde ve kalbimde yaşarsam ancak harekete geçebilirim.
    sv. Ariston sen bi ayar yaparsın.
    Ben aşık omadan karşı cinsle beraber olamıyorum.(Aşk yoruma açık)
    Gerçi, Bela rus 1 kız bana insan 1 kere aşık olur,diğerleri aşk değildir demişti,ondan istemeden de olsa ayrılmıştım, acaba şimdi ne düşünüyor merak ediyorum.
    Robotu sahibine göre programlamak mümkün.

Bu Hanson Robot Audrey Hepburn'u örnek almış, fizik olarak iyi ama çok konuşuyor ve çok biliyor.

Demek benim robot biraz az konuşacak arada ben bilmiyorum vs diyecek. Ben de ona öğreteceğim vs o şekilde ilişki gelişecek. Çok üşüyorum vs de ilgi uyandırıcı bir numara ben yiyorum genelde.

Bir filmde espri düzeyim kaç olsun dedi robot, %90 dedi sahibi, kötü bir espri yapınca şunu %75 e indirelim dedi sonradan.

Robotu sahibine göre programlamak mümkün.

Bu Hanson Robot Audrey Hepburn'u örnek almış, fizik olarak iyi ama çok konuşuyor ve çok biliyor.

Demek benim robot biraz az konuşacak arada ben bilmiyorum vs diyecek. Ben de ona öğreteceğim vs o şekilde ilişki gelişecek.

Bir filmde espri düzeyim kaç olsun dedi robot, %90 dedi sahibi, kötü bir espri yapınca şunu %75 e indirelim dedi sonradan..
    Sohbet ve bakışma tamam, robotlarda olabilir.
    Vücut sıvıları hazza ve sevdiğine göre farklı salgılanır,robotlarda bu olabilir mi?
    İnsanlarda bu çok belirgindir,özellikle kadınlarda.

Sayfa 349/1001 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •