Sayfa 339/996 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İcisleri bakanlığı : DUYURU [emoji3544]
    21 Mart Cumartesi saat 24.00 itibariyle 65 yaş ve üstü, ayrıca kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın ikametlerinden dışarı çıkmaları, park, bahçe gibi açık alanlarda dolaşmaları sınırlandırıldı.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Hangi yiyecek uzerinde ne kadar kaldigini da bilmiyoruz. Karantina suresi belirlemek de zor. Kuru uzum uzerinde varsa kac gun canli kalir bilen var mi mesela

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sıcak su için diyorlardı. Boğazda varsa temizlensin diye . Bundan hareketle mideye inen virüsün bir şey yapamayacağını düşünüyordum. Yanılıyor muyum ? Ciğerlere inmemesi gerekiyor galiba.
    Ben de merak ettim . Uzman bir arkadaşımız var mı acaba ? Genetikçi arkadaşımız buralarda mı ?

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    çamaşır suyuna basıyoruz biz.
    Paketli ürünler için yapıyor olmalısınız şaka değilse. Onun yerine sabunla yıkamak bence daha mantıklı olur.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Yav zaten bir yere çıkmıyor, görünmüyor ortalarda . Günahını almayın.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Arkadaş ekmek yapmak için ille makineniz olması gerekmez . Un , maya, su. 220 derecede at pişsin. Basit şeyler bunlar . Fildişi kulelerinizden inin biraz

Bunu yapın , eğer akıllı bir şirin olursanız yarın da size kızarması ve yumuşak olması için neler yapılır onu anlatacağım.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,567
    yaktılar adamı

7.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Arkadaş ekmek yapmak için ille makineniz olması gerekmez . Un , maya, su. 220 derecede at pişsin. Basit şeyler bunlar . Fildişi kulelerinizden inin biraz

Bunu yapın , eğer akıllı bir şirin olursanız yarın da size kızarması ve yumuşak olması için neler yapılır onu anlatacağım.
    burada ekmek yapma makinesini ilk soyleyenlerdenim ancak hanim minik ekmekler yapiyo.hem kurumuyor hem saklamasi daha iyi.2 saatte 3 gunluk ekmek yapiyor.

8.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Paketli ürünler için yapıyor olmalısınız şaka değilse. Onun yerine sabunla yıkamak bence daha mantıklı olur.
    sizin gibi kıvrak zekalı birinden beklemezdim sn dimitris:)

Sayfa 339/996 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •