Sayfa 392/1001 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: Viop - XIV

1. Tivibu da bugün yapay zeka ve robotlar üzerine güzel bir film izledim.

Youtube'da yeni filmleri koymaları da ilginç.

https://www.youtube.com/watch?v=MPe5xE6VUhk
    Esrarengiz | Uncanny ( Bilim Kurgu | Dram | Gerilim - Heyecan ) FULL HD FİLM İZLE
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Sokağa çıkma yasağı uymayan para cezası varmış
    Peki mali müşavirler ne yapacak. Maliye bakanı şaka gibi bir açıklama yaptı. Şubat ayı beyannameleri ve sgk bildirgeleri 23-26 mart arası verilecek. Ama bakan bey bundan bi haber şubat ayı bitti zaten virüste yoktu şubat ayında diye açıklama yapıyor. Ayrıca dijital ortamda veriliyor zaten diyor. Be adam o verileri kim giriyor kim mükelleften evrak topluyor adamın haberi yok. Hem devlete para kazandırırız hemde ceza öderiz. Şaşırmam bu ülkede olan şeylere

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

https://youtu.be/d096E_L0-_0

Bu adamın konuşmasını seviyorum

4. Çin normalde döndü deniyor. Havalimanı istatistiklerine bakınca Çin'de havalimanları oldukça geriye düşmüş. Dünyadaki büyük havalimanlarında da yolcu uçağı sefer sayısı oldukça düşmüş.

Bu 17 mart 2020 da yayınlanan istatististik
    https://www.flightsfrom.com/top-100-airports

Bu da 6 Eylül 2019
    https://web.archive.org/web/20190908...p-100-airports
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Gedik ve iş yatırım hesabim var. 2 si de aynı komisyon . 2 si de güvenilir . Bu günlerde aksama hisse bırakmadan gun ici az az islem yapıyorum gece hep nakittetim.sizce gedikte de bi sıkıntı olma durumu olabilir mi. ? Gedikten daha memnunum ama her kurumda sıkıntı olabilir iş yatırım en mantıklı dermisiniz sizce ?

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

6. Adamlar ısrarla beyanname verme sürelerini uzatmadılar. 120.000 meslek mensubu mali müşavir tehlike altında. Titanik batarken müzik çalmaya devam eden müzisyenler gibiyiz.

Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Peki mali müşavirler ne yapacak. Maliye bakanı şaka gibi bir açıklama yaptı. Şubat ayı beyannameleri ve sgk bildirgeleri 23-26 mart arası verilecek. Ama bakan bey bundan bi haber şubat ayı bitti zaten virüste yoktu şubat ayında diye açıklama yapıyor. Ayrıca dijital ortamda veriliyor zaten diyor. Be adam o verileri kim giriyor kim mükelleften evrak topluyor adamın haberi yok. Hem devlete para kazandırırız hemde ceza öderiz. Şaşırmam bu ülkede olan şeylere

Cb damadı torpilli ya halka hizmet için değil cepleri için oradalar nereden bilecekler ki de....

Alıntı Originally Posted by egemens Yazıyı Oku
    Şaka bitafa abi hakikaten biseyim yok abi ama şu belirtileri heryerde okuyorumya kendimi dinlemeye başlıyorum sanki hasta oluyorum gibi oluyorum sonra okumayı bırakıyorum normale dönüyorum grip değilde panikatak oluyorum galiba
    Okuma ben öyle yapıyorum. Aile büyüklerine anlatmıyorum bile. Elektroniğin birinci kuralı çalışan cihaza dokunma.

O egeli ben değilim

Sayfa 392/1001 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •