THY ve Pegasus 65 yaş üstü yolcu kabul etmeyeceklerini açıkladılar.
THY ve Pegasus 65 yaş üstü yolcu kabul etmeyeceklerini açıkladılar.
Borsa neden 120 k oldu ?
Sebebi simdi net anlaşılıyor, tabi biz iş iş ten geçtikten sonra anliyoruz.
Bu borsalara rekor kirdiran guc kimse, bu covid belasinida dinyanin basina bela eden güç aynidir.
Borsaları yukarı cekip ciktilar.
Bugün haber akışı çok hızlı neden. Berber, 65 yaş ve şimdi lokantalar da kapandı sadece paket servis. Valla bir motor bulsam paket servis çalışırdım evde oturmaktan iyidir. Çalışanlara yasak gelmesin şimdilik yeter. Biz cuma her yeri özel bir kuruma ilaçlattık. Her cuma gelecek tek sefer değil.
bence büyükler çıkamadı.
mal ellerinde patladı.
faizi düşük ortamda borsayı ayarlamışlardı.virus işi bozdu
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
[QUOTE=şahna;4261218]bence büyükler çıkamadı.
mal ellerinde patladı.
faizi düşük ortamda borsayı ayarlamışlardı.virus işi bozdu[/QUOTE
evet büyüklerin çıkışı genelde gizli oluyordu.bu sefer faka bastılar.
Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.
Bugün market dönüşü devamlı giridiğim yola ani dönüş olan bir yol. polis kapan kurmuş. farketmedim yavaş gittiğim için üzerinden geçtim ses geldi eyvah dedim gitti lastikler. 4 tekerde kapanın üzerinden geçtim. sağa çekip indim baktım lastiklerde bişi yok hava inmiyor. yol üzerinde bir lastikci vardı girdim ona . anlattım olayı. lastiklere baktı hava yeniledi bekledi kaçak yok dedi. işte böyle bişi geldi başıma 6 gün evde kaldıktan sonra bugün çık 1 markete git gel bu olayla karşılaş polis ara sokağa kapan kurmuş şaka gibi.
Amerikan senatörlerinin eşlerinin virüs öncesi hisse satışları göze çarpmış hisseleri satıp bazı ilaç firmalarının hisselerini almışlar şimdi olayı abd biliyor çin biliyor peki bu durumu ne zaman düzeltecekler the ekonomistin 2020 ilk altı ay kırmızı ikinci 6 ay yeşil olacak diye birşey zırvalamıştı bakalım neler olacak
Yer İmleri