Sayfa 399/1003 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 3,185 - 3,192 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    iran şu kendi uçağını vurupta gizleyen ülke mi.
    Ben A.haberden Bir müjde bekliyorum işin doğrusu.

2.  Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    İran Gıda ve Sağlık Dairesi koronaviruse etkili ilacı 7-10 gün içinde piyasaya sureceklerini açıkladı.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    yan etkilerini ne zaman değerlendirdiler.
    ölümden kurtarması yetmez.
    daha vahim sonuçları içermediğini gösteren sonuçlarında ortaya çıkarılması gerekir.
    kaş yapayım derken göz çıkarmasın.dünyanın kökünü kazımasınlar.
    iran fırıldak olunca inanasım gelmiyor.

iran'da kurtulan çok. acaba onların üzerinde denendi mi?
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

3.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Ben A.haberden Bir müjde bekliyorum işin doğrusu.
    Adamlar oturmuş virüsü ABD çıkardı diye teori üretiyorlar. İlimünati doktoru vardı onu yayına almamışlar. A haber şöyle yayın yapıyor, “flaş flaş bugün devletimiz 9 emekliye maaş ödemeyecek para hazineye kaldı. “ mantık bu yani.

biz de kafir batıdan ilaç müjdesi bekliyoruz.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by osisa Yazıyı Oku
    Borsa neden 120 k oldu ?

Sebebi simdi net anlaşılıyor, tabi biz iş iş ten geçtikten sonra anliyoruz.

Bu borsalara rekor kirdiran guc kimse, bu covid belasinida dinyanin basina bela eden güç aynidir.

Borsaları yukarı cekip ciktilar.
    Mantikli geldi osisa.

Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Bugün market dönüşü devamlı giridiğim yola ani dönüş olan bir yol. polis kapan kurmuş. farketmedim yavaş gittiğim için üzerinden geçtim ses geldi eyvah dedim gitti lastikler. 4 tekerde kapanın üzerinden geçtim. sağa çekip indim baktım lastiklerde bişi yok hava inmiyor. yol üzerinde bir lastikci vardı girdim ona . anlattım olayı. lastiklere baktı hava yeniledi bekledi kaçak yok dedi. işte böyle bişi geldi başıma 6 gün evde kaldıktan sonra bugün çık 1 markete git gel bu olayla karşılaş polis ara sokağa kapan kurmuş şaka gibi.
    Bu neymis ilk defa duyuyorum Berk. Polisin lastik patlatma amaci nasil olabilir?

7. Dr. Fahrettin Koca
    @drfahrettinkoca
    ·
    1 s
    Son 24 saatte 2.953 ŞÜPHELİYE TEST yapıldı. 277.si POZİTİF ÇIKTI. Hasta sayımız 947.ye ulaştı. Yaşlı hastalarımızdan 12.sini KAYBETTİK. Bugüne dek toplam 21 can kaybımız var. Yaşlılarımızı uyaralım. Sokağa çıkma sınırlandırmasına uysunlar. Ölüm riski yaş yükseldikçe çok artıyor.

8. https://www.haberler.com/iran-korona...001802-haberi/

burada da eski haberleri var.piyasa iran haberlerini tınlamıyor.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

Sayfa 399/1003 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •