Sayfa 350/996 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

1. Ya abiler burada boş muhabbetler yapacağımıza piyasada neler olabileceğini konuşalım 2008 krizinde borsada olanlar vardır. Ha gerçi ben bunlara grafiklerde de bakabilirim ama sizdende görüş alalim. Neler olur nerelere yatırım yapalım. Boz muhabbetlerin hiç birimize yararı yok..

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Adam çocuk doktoru,mart ayının başında İtalya tatilinden döndüayrıca bir tespitim var,bazı kişilerin Ümre deyince nevri dönüyor,dine saldırı olarak yorumluyor,ancak onların gözden kaçırdığı nokta şu;aynı anda on binlerce insan ibadet ediyor,aralarında 100 tane enfekte şahıs olsa,kısa sürede 1000 kişiye bulaştırır bunlarda gerekli karantina kurallarına uymazlarsa ülkelerine dönünce 10 bin kişiye bulaştırır,maalesef bizim karşılaştığımız durum bu...
    Orta Doğu Solunum Sendromu Koronavirüsü (MERS-CoV) olarak adlandırılan virüsün neden olduğu hastalıktır. İlk kez 2012 yılının Nisan ayında Ürdün’de tespit edilmiştir. Eylül 2012’de de Suudi Arabistan’dan hasta bildirilmiştir

Virüsün insanlara hayvanlardan( develer, yarasalar) bulaştığı düşünülmektedir.

Dünyanın yer yerinden müslümanların buluştuğu kutsal bir mekan olan Kabe’nin ziyaretçilerinin bir birine virüs bulaştırması ve bunun dünyanın dört bir yanına dağılmasından normal bir şey yok. Evet avrupada çok turist alıyor. Ancak çeşitliliğin suudi arabistan kadar çok olduğunu düşünmüyorum. Dolayısı ile kızmanın anlamı yok.

https://www.seyahatsagligi.gov.tr/si...-CoV-Hastaligi

Develerle temastan kaçının,
    Çiğ deve sütü ve deve idrarı içmekten kaçının,
    İyi pişmemiş et özellikle de deve eti yemeyin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Ya abiler burada boş muhabbetler yapacağımıza piyasada neler olabileceğini konuşalım 2008 krizinde borsada olanlar vardır. Ha gerçi ben bunlara grafiklerde de bakabilirim ama sizdende görüş alalim. Neler olur nerelere yatırım yapalım. Boz muhabbetlerin hiç birimize yararı yok..
    Ben paylaşım ekonomisi çökecek mi onu merak ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Ya abiler burada boş muhabbetler yapacağımıza piyasada neler olabileceğini konuşalım 2008 krizinde borsada olanlar vardır. Ha gerçi ben bunlara grafiklerde de bakabilirim ama sizdende görüş alalim. Neler olur nerelere yatırım yapalım. Boz muhabbetlerin hiç birimize yararı yok..
    Bunun 2008 krizi ile hiçbir ilgisi yok o nedenle 2008 yılındaki tecrübelerle konuya yaklaşmak hata yaptırabilir.

Bu tepeden değil tabandan vuruyor. Temeller sarsılıyor. Kaçak çıkılan üst katlar değil.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Buraya yazdıklarımızı boş muhabbet olarak kabul ediyorsan ne işin var bu başlıkta allasen...

Nitelemelere biraz özen ve dikkat göstersek iyi olur hepimiz için...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Koca bir yazıda yeri gelmişken "migros hissesi" demek burayı hisse tavsiye başlığı kılmaz kanımca.

dolardan sonra nereye?" gibi bir düşünceye temel arayanlar bir çok uygun başlık bulabilirler bu koca forumda...

Ben şahsen öyle yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Boş muhabbet kabilinden bir paylaşım daha...Meraklısına...

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Yine boş muhabbet kabilinden...

Bir doktorun bildirdiğine göre (videoyu bir türlü paylaşamadım) en basit corona testi şöyle imiş...

- Nefesinizi içinize çekin. Ve 10 saniye süreyle tutun. Bir zorluk yoksa testi geçtiniz...

Boğazınızı ıslak tutun. Sıkça ufak yudumlarla su için.

Sayfa 350/996 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •