Sayfa 431/1001 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: Viop - XIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
    Nasıl veba hristiyanlığa büyük darbe vurdu. O günden sonra Avrupa da çok şey değişti. Bu corona sonrası değişim görüyorum her yerde.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    böyle de olmaz herhalde ya...bu kadar abartmazlar sanırım...KOÇ nerdesin kıymetini bilemedik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    böyle de olmaz herhalde ya...bu kadar abartmazlar sanırım...
    Olur ise GOÇ gelir foruma.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

4.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Açıklanan rakamlar tespit edilen vaka sayısı, dün abd de 1 milyon vaka ya ulaşılacağını yazmıştım. Bir arkadaş günde 30 bin vaka açıklanması lazım demişti. İyide şuanda 500 bin vakanın abd sokaklarında olmadığının garantisi var mı? 4-14 gün kuluçka süresi var ve bütün avrupa abd ve bizde ne olduğunu yaklaşık 15 gün sonra net şekilde göreceğiz.
    Kardeş şunu mu deneye çalışıyorsun, 1 ay sonra aslında bir milyon vaka olacak, ama eksik ölçüleceğini için mesela confirmed case sayısı mesela 300 bin olacak..yoksa resmî vaka sayısı 1 milyon olacak bir ay sonra, ama geçmek rakam 5-10 milyon olacak? Hangisi?

Ayrıca, hep diyorum ki neden Japonya, güneykore örneklerine bakılmıyor..bu ülkeler Çin’den hemen dobra virüs vakalarının görüldüğü ülkeler...ayrıca hem nüfusları fazla, hem de yoğunluk olarak şehirleri çok nüfuslu...yani virüsün yayılması İçin çok uygun bir ortam var.

Bakın aşağıda güzel bşr makale var..Bloomberg.com da, yani güvenilir bir kaynak..kocakarı hurafeleri yerine bu tür yazıları okuyarak bilgilenmek lazım...ama %90 ın okuyacağını bile düşünmüyorum.

https://www.bloomberg.com/news/artic...an-where-is-it
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Güney Kore'den muhteşem virüsle mücadele örneği; hastalık şüphesi olan kişiler test yapılmak için bir kabine alınıyor ve sağlık çalışanları hastaya temas etmeden güvenli şekilde çalışabiliyorlar. Kabinlerde UV ışınları ile kabin sürekli steril ediliyor...

https://twitter.com/bilginiz_olsu/st...46892926341120

Çözüm akıl ve bilimde.

6. Gece gündüz tv lerde sürekli corona gündem olması nedeniyle algı operasyonu yapılıyor .

Yabancı kanallarda bu kadar fazla konuşulmuyor ki .

Biz bir konu oldu mu bokunu çıkartılıyor affedersiniz

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Kardeş şunu mu deneye çalışıyorsun, 1 ay sonra aslında bir milyon vaka olacak, ama eksik ölçüleceğini için mesela confirmed case sayısı mesela 300 bin olacak..yoksa resmî vaka sayısı 1 milyon olacak bir ay sonra, ama geçmek rakam 5-10 milyon olacak? Hangisi?

Ayrıca, hep diyorum ki neden Japonya, güneykore örneklerine bakılmıyor..bu ülkeler Çin’den hemen dobra virüs vakalarının görüldüğü ülkeler...ayrıca hem nüfusları fazla, hem de yoğunluk olarak şehirleri çok nüfuslu...yani virüsün yayılması İçin çok uygun bir ortam var.

Bakın aşağıda güzel bşr makale var..Bloomberg.com da, yani güvenilir bir kaynak..kocakarı hurafeleri yerine bu tür yazıları okuyarak bilgilenmek lazım...ama %90 ın okuyacağını bile düşünmüyorum.

https://www.bloomberg.com/news/artic...an-where-is-it
    Olumlu örnekleri de tabiki görmek gerek ama mevcut durumda bahsi geçen ülkeler önlem anlamında eşik değeri sanki geçtiler ve yayılmayı engelleyemediler... Bu bahsettiğiniz örnekler gerçekçi ve önlemleri de o denli hızlı idi...
    Diğerleri ise hala grip kıyasında...
    Bence...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    böyle de olmaz herhalde ya...bu kadar abartmazlar sanırım...KOÇ nerdesin kıymetini bilemedik
    Biz kapanırken dow 20.500 civarıydı. Şimdi 18,500 civarı görünüyor yani yüzde 10 düşmüş. Buna rağmen yarın ne oluru konuşan olmamış. Onların yüzde 10 düşmesine biz yüzde 2 düşerek 84 binde tutunabilecek miyiz bakalım.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Sayfa 431/1001 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •