Sayfa 306/972 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406806 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 2,441 - 2,448 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Olmayiz ustadim
    Bence tr de kisa surede bitecek gorursunuz
    İnşallah dediğiniz gibi olur lakin yapılan test sayısı o kadar az ki diğer ülkelere göre, oranladiginda durum cok daha kötüye gidecek gibi duruyor 2 hafta içinde
    Burada yazmış olduğum bilgi,yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Lütfen kurumunuzdaki profesyonel yatırım uzmanlarınıza danışın.

2. RSI indikatörüne göre bu hafta dolar / tl 6.15 e geri çekilebilir.

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim ben uc ulkede yasadim
    İki universite okudum
    Suan doktora bitti diyebiliriz
    Bu surecte tek birsey ogrendim
    Paran varsa hasta olmazsin
    Hatta basin bile agrimaz...!
    bu dediğiniz benim nickname ancak paranın yetmediği anlar var... sen de öğrenirsin zamanın gelmemiştir.

Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    İnşallah dediğiniz gibi olur lakin yapılan test sayısı o kadar az ki diğer ülkelere göre, oranladiginda durum cok daha kötüye gidecek gibi duruyor 2 hafta içinde
    İyi yonden bakiniz ustadim
    İki hafta sonrada az test yaparsak
    Kotuye gitse dahi kimse ogrenemez😀

5.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    dünyanın en iyi havayolu şirketleri ve bankaları var ABD borsalarında ve çöp fiyatlarında ortalama 2 banka ve 2 havayolu şirketine 20 bin dolar yatırılabilir 4/1 fiyatındalar...70-80 bin dolar ciddi bir kar...Kara günler geçtiğinde bu şirketlere arkadan bakabiliriz. Bizdeki gibi sınırlı artış azalış olmuyor onlarda %40-50 arası günlük hareketler var...Risk alınmadan para kazanılmıyor.. ortam düzeldiğinde 1 günde %100 kar edecek şirketler olacaktır. Bekleyelim görelim
    Tercih sizin fedin tahminleri beklenenin daha ötesinde.%30 işsizlik %50 millli hasılada küçülme beklentileri var.Bu forumdaki hiç kimse bu rakamları ömrü hayatında görmedi.Abd tahminlerinden yurtiçi tahminlere dönersek biz %40 işşizliği çok rahat aşarız.85000 bin borsayı ucuz görenleri bu beklentiler gerçekleştiğinde çoğu yatırımcı batmış olur.Umarım bir an önce virüse çare olacak ilaç bulunur.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Dünyada küçük esnaf ve işletmeler zorda.
    Bu zamanlar için kenara para ayıran ülkeler:
    esnafını, küçük işletmecisini, işçisini koruyabilecek.
    Bu zamanlar için para ayırmayan ülkelerde:
    işsizlik TAVAN yapacak ve hemen düzelmeyecek.
    Acılı bir süreç olacak.
    Ama sonunda geçecek.

Özgür hocadan bir alıntı da ben yapım gerçi bizim ihtiyat akçesi nerde?

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    RSI indikatörüne göre bu hafta dolar / tl 6.15 e geri çekilebilir.
    Yemisim o rsi yi fatihim
    6.80 e ucar
    Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    Tercih sizin fedin tahminleri beklenenin daha ötesinde.%30 işsizlik %50 millli hasılada küçülme beklentileri var.Bu forumdaki hiç kimse bu rakamları ömrü hayatında görmedi.Abd tahminlerinden yurtiçi tahminlere dönersek biz %40 işşizliği çok rahat aşarız.85000 bin borsayı ucuz görenleri bu beklentiler gerçekleştiğinde çoğu yatırımcı batmış olur.Umarım bir an önce virüse çare olacak ilaç bulunur.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bu haberler hisse sattırır ama görün 2 gün vaka sayıları azalsın 2 gün güneş açsın millet kısa kolluya dönsün izleyin resesyonu

Sayfa 306/972 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •