Sayfa 481/1001 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    yok hatırlamıyorum...ne diyordu?
    Arşivi bulamadım.. Belki yiyecek bile bulamayacağımızı başka gezegenlere gitmekten bahsediyo... Bu süreçte forumda KMX VARDI.. Eskilerden güneysu, reha abi bilir.. 2019 mayısta izmir işçievlerinde (kulak, burun boğaz doktorudur) muayene gittim.. Dolar sakladığını söyledi.. Doktorluğu bıraktı.. Bostanlıda denk geldi 2 ay önce dokunma dedi.. Bu adam borsada anatrendler kitabının yazarı.. 10 bin endekste en az 60 bin görülür diyen insanlar ve herşeyi biliyolar.. Ortada yoklar

Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Son dakika¦ İçişleri Bakanı Soylu: Fabrikalarına el koymaktan çekinmeyiz

Gidiyoruz kıyamete...mülk hakkı,kişilik hakları bu durumda olduğu için,zihniyet bu halde oldugundan yabancı kaçıyor tr den.

Değil 5 500 trilyon dolar bassalar bir cent sokmazlar bu zihniyetin olduğu ülkeye.

Desene para cezasi yazarız, geçici faaliyet durdurma cezasi veririz, kınıyoruz vs. Yok el koyacak...illa vurulacak...illa kesilecek...
    İçişleri Bakanı Soylu: Bazı maske üreticileri maskeleri depolarında tutup bakanlığa satmıyolar. Bu sabah 08:00 de eş zamanlı baskın yaptık ve bakanlıkla anlaşma yapmaları için onları uyardık. Yarına kadar süreleri var yoksa fabrikalarına el koymaktan çekinmeyiz.

https://twitter.com/Lothbrok29/statu...31945232879617

Haberleri çarptırmayalım.

3. https://youtu.be/10sItN9cDjg

Bu linki daha öncede foruma atmıştım..Çok önemli bilgiker varr...

Ekonomist Artuğ Çetin: G7 ülkeleri 2016 yılı zirvesinde aldıkları sessiz bir kararla bir likidite krizi durumunda Banka yönetim kurullarına vadeli hesaplara el koyma yetkisi verildi....Çünkü bir sonraki finansal krizde devletlerin bankaları kurtaracak mali gücü olmayacak....Fatura halka kesilecek... kriz anında Bankalar vadeli hesaplara el koyup karşılığında hesap sahiplerine bankalar tahvil yada hisse senedlerini verecek.. ...

Eğer ilerde Batıda böyle büyük bir finansal kriz meydana gelirse yurt dışı bankalarında yüzlerce milyar dolar parası olan Türk zenginleri servetlerinin bir kısmını kaybedebilirler..

4.  Alıntı Originally Posted by alihaydar Yazıyı Oku
    Ben tamamen kapatilacagini dusunuyorum borsanin islemlere.
    kapanmaz borsa...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Az önce ntv izledim abdye muhabire bağlandılar adam çok tedirgin konuştu 80 milyon insan panik Trump iyi yönetemiyor ve kızgınlar ev de kal çağrısına uysalarda 75 milyon evsiz insan varmış bunlar sorun ayrıca vakalar artıyor ve herkes çok artacağına inanıyor ve nisan ortası bu pik yapacağını halkın psikolojisinin ve piyasaların düzelmesini en az 6 ay süreceğini belirtip buna inanıyorlar

Sonuç itibariyle abd vakaları hızlanacak ve buda hayati ve parasal yönden çok sıkıntılar yaratılacağına dair görüş sundu.

Saygılar

6. Kapanır kapanır da

Cutter in fişi çekip yillik izne çıkması lazım

7. Almanya da yer kalmadığı için hastane koridorlarında solunum cihazlarına bağlananlar varmış

Düsseldorf

8. Genelde hissede yakalananların ıslak rüyası borsanın kapanması. Maalesef ama.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 481/1001 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •