Sayfa 440/1003 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by Burak84 Yazıyı Oku
    seni zeki adamsın senin düşüncelerini takdir ediyorum.
    Benim anlayamadığım şu insanları neden evde tutmaya çalışıyorlar. Bizim bilmediğimiz başka bir şey var gibime geliyor.
    Sen ne dersin ? Bu işin arkasında başka bir şey var.

virüsler türlerine göre binlerce milyonlarca yıl yaşayabilir.
    dünyadaki hiçbir ortam bunu durduramadı ama yaz olunca duracak diyorlar.
    taşıyıcılar için önlem alınmıyor. virüs bulaşan yaymaya devam ediyor.
    farzet 3 ay geçti herkes sokağa çıktı gene içimizde taşıyıcılar olacak...........
    bütün dünyaya aşı mı vuracaklar ???
    yoksa herkese chip takıp takip etmeye mi başlayacakalar ???
    Bulaşmasını yavaşlatarak sağlık sistemi üzerinde oluşacak yükü yaymaya çalışıyolar, tüm amaç bu.
    Bu virüs artık yokolmaz, dünyada dönüp duracak grip ve nezle gibi, aşısı ilacı falan çıkacak, alışacağız.
    Çinin insanlığa hediyesi oldu.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Eve gelenler iflas ettirdiler zaten su ve sabundan. Evde sabun kalmadi. Su faturasi da tavan yapmistir. Her 3 dakkada bir el yikiyor millet.
    böyle giderse su sıkıntısı da olur, son 10 yıllık usd/su grafiğinde 2014 yılında birde bu sene doluluk oranları az.
    men dakka dukka

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Virus su anda yeni oldugu icin zarari buyuk. Karantinanin amaci insanlari virusten olabildigince uzak tutmak. Bu viruse ne kadar gec yakalanilirsa o kadar iyi. Buyuk bir cogunluk bu viruse zaten yakalanacak

Umut virus mutasyona ugrayacak ve olumcul etkisini yitirecek.
    hayatım boyunca ögrendiğim bilgilere göre virüs ters davranıyor.
    Ya ben başka bir evrenden geldim yada bu virüs insan yapımı bizi yeni dünya düzenine hazırlamak için uygulamaya soktular.
    lab virüsü olsa bile yayılma şekli düzenli değil sanki kasıtlı dağılmış. her ülke ırkta aynı şekilde ilerleyemez doğaya aykırı bu...
    diğer taraftan halk 15 gün evden çıkmasın ekonomiyi ne kadar vurur ki yıllık 365 günün 15 günü etki yapar bilemedin 30 günü olsun. borsaların bu kadar planlı sert düşmesi bence herşey kurgulanmış.

insanların evde kalması bu sorunu asla çözmez. Tam tersi belki yayılmasına serbest bırakmaları gerekirdi.

"Suru bagisikligi" denen birsey var nuh devrinden kalma. Onla virusun etkisinin hafifleyecegi dusunuluyor. Merkel diyordu ya %70'e bulasacak diye. Bunu kastediyor, yani toplumlarin bagisiklik kazanmasini normal grip koronaviruslerinde oldugu gibi.

Ama Ispanyol Gribinde aynen oyle durmus yazin, sonra kisin ilkinden 10 kat daha siddelti bir 2. dalga gelmis. O bile yetmemis. Sonra 3. dalgasi gelmis.

Dunya ekonomilerinin derin yara aldigi, milletin isinden gucunden oldugu ve olacagi bir gercek su asamada. Insanlar bilinmezden korkuyorlar. Ya da kim bilir, guc odaklari yapay uretip sokmustur millete, yani ne olacagini biliyorlardir.

5. virüs için ingiltere insanlar enfekte olacak dedi, başkasının açıklaması yeterli değil, insanlar bir şekilde 3 ay sonrada olsa bunu yaşayacak. ülke olarak korunmak bir yere kadar gecerli, abd virüs haritası her şeyi gösteriyor.

6.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Bulaşmasını yavaşlatarak sağlık sistemi üzerinde oluşacak yükü yaymaya çalışıyolar, tüm amaç bu.
    Bu virüs artık yokolmaz, dünyada dönüp duracak grip ve nezle gibi, aşısı ilacı falan çıkacak, alışacağız.
    Çinin insanlığa hediyesi oldu.
    bende onu düşünüyorum. sadece çin işin içinde olamaz. yayılım şeklide zaman sapmasıda yanlış. hop bir anda japonyadan çine hiç gitmemiş kişilerde çıktı. Bir anda farklı ülkelerin farklı şehirlerinde çıktı. ya aylar öncesinden yayılmıştı zaten söylemiyorlardı.
    yada kimse farkında değildi. bu kadarda olmaz. olamaz.

Iltifatin icin tesekkurler de.. Olaylara hakim gorunuyorsun. Sen hangi kuzu postuna burunmus dusmanimizsin acaba burak?

Bak yildiztozundan da suphelenmistim, yanilmisim. Benim kitabimda sucsuz oldugu kanitlanana kadar herkes sucludur! Katilirsiniz, katilmazsiniz sizlere kalmis.

Daha once de bunu anlatmaya calistim. Kafayi iki tarafli oynamaya da alistirmak gerekiyor. Sadece yukselise degil.

Boyle ortamlara cakallar dolusur. Alici olmadigi biliniyordur cunku. Bu musibetten buyuk paralar kazanilyor yani.

Ornegini vereyim.

Global:

26.34 (Cuma Satis)
    23.64 (Pazartesi Alis)

Aradaki 600 bin lira adamin cebine. Elindeki hisse sayisi ayni.

Sayfa 440/1003 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •