Sayfa 379/972 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Napıyoruz dalıyormuyuz fonlara
    Hergün +10, +10 iyi getiri valla.

Bu gece 2 trilyon dolarlık destek paketi çıkmak üzere ABD senatosundan.
    S-400, İdlip işi unutuldu.
    Virüsle anlaşmaya varıldı.

Gelecek hafta 110'u buluruz bu gidişle.
    yarın için planım belli 5 ABD 5 TR HİSSE ve 1 FON olmak üzere 400K toplamda alım giriyorum.%9.5 ile beklemek saçma geliyor artık enayi gibi hissediyorum.

Tarihide yazalım 25 mart 2020 (alım tarihi) seneye bugünlerde ölmezsek konuşuruz tekrardan belki de daha kısa zaman da belli olmaz

2.  Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Zaten çok sert düşüşler oldu, bu son yükseliş bile o düşüşlerin yanında hiç kalır.
    Şu anda 2017 seviyesinde dow.

3.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    yarın için planım belli 5 ABD 5 TR HİSSE ve 1 FON olmak üzere 400K toplamda alım giriyorum.%9.5 ile beklemek saçma geliyor artık enayi gibi hissediyorum.

Tarihide yazalım 25 mart 2020 (alım tarihi) seneye bugünlerde ölmezsek konuşuruz tekrardan belki de daha kısa zaman da belli olmaz
    Daha kısa zamanda konuşuruz bence.
    Ama düşüş olmaz demekte fazla iddialı olur.Düşüşlerde stres yapmayacaklar için iyi fırsat var.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Daha kısa zamanda konuşuruz bence.
    Ama düşüş olmaz demekte fazla iddialı olur.Düşüşlerde stres yapmayacaklar için iyi fırsat var.
    daha kısa zaman işime gelir şöyle 3 ay seçtiğim hisselerin getiri potansiyeli %50 eğer düşerse köşede nakit olacak 3 parçada paça yapabilirim %50 risk

5.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    daha kısa zaman işime gelir şöyle 3 ay seçtiğim hisselerin getiri potansiyeli %50 eğer düşerse köşede nakit olacak 3 parçada paça yapabilirim %50 risk
    ABD hissesini nereden, nasıl alıyorsunuz.

6. Benjo kafasını kaldırdı..sarı kız son düzlükte yoruldu..sarı kızı erkenden cok kırbaçladılar ..300 metre kala yoruldu..benjomu sarı kızmı photofinish karar verecek yani webster

7.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Benjo kafasını kaldırdı..sarı kız son düzlükte yoruldu..sarı kızı erkenden cok kırbaçladılar ..300 metre kala yoruldu..benjomu sarı kızmı photofinish karar verecek yani webster
    Yine dönem dönem yaşanan ani atakları yaşadık, makineler saçmalıyorlar bazen böyle.
    Sabaha düzelir.

8.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    Kongreden ret çıkmış, negatif haber.

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kaynak var mı?

Sayfa 379/972 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •