Kol gibi yeşil dowu bana bırakana
Sabaha kadar kol gibi kırmızı dow versek ne olur hani![]()
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Sistem insanların daha fazla kazanma hırsı ile çalışmasına ve kazandıkları ile hava atmasına dayanıyor. Öte yandan yeni gelen nesil bunun o kadar da anlamlı olmadığını veya harcadığın çabaya karşı amaca ulaşma olasılığının düşük olduğunu görüyor. Sistem tıkandığı için garip garip şeyler yaşamamız normal.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
ben yillarca yasadim eu da vergiden bir yolunu buluop kjaciyordum bazilari hayret ediyordusirket vardi ama sirketin
kazancina gore dunyalari odemem lazimdi ama sembolik bir rakam oderdim .. calistigim firmalarda ulke disindan oldugu icin . odemeleri eu bankasina almazdim vergi kontrolune takilmiyayim diye . o zamanlar online odeme sistemleride azdi . en kolay hindistanda HDFC de hesap acmanin bir yolunu bulmustum gelen odemeleri hindistan bankasina alirdim 3 farkli hesap vardi onlarin kartlarinida cikarmistim . o kartlarida turkiyeye gondermistim gunluk her karttan teb atm sine gidiuip 700 euro ceker turk bankasina yatirirlardi bu sekilde ayda 60bine euro gibi bir rakami vergisiz cukka yapiyorduk.
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Ben yatar iyi akşamlar
Buradan conilere sesleniyorum sabah kalktığımda kırmızı okkalı bir dow görmek istiyorum
Ytd
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yer İmleri