Sayfa 761/1001 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,081 - 6,088 arası.

Konu: Viop - XIV

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Spot 1636 Nisan vade 1690 .
    Niye o kadar fark var.

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Dow sabaha kadar kırbaç -60 oldu
    Agız tadıyla shortlayamayacagız

Trilyon doları abartmayın.
    Ben cüzdanımda taşıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Agız tadıyla shortlayamayacagız
    Düşündüğüm gibi yamulursa ucuza mal alırsın abey ��
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5. Kol gibi yeşil dowu bana bırakana

Sabaha kadar kol gibi kırmızı dow versek ne olur hani

6. Sistem insanların daha fazla kazanma hırsı ile çalışmasına ve kazandıkları ile hava atmasına dayanıyor. Öte yandan yeni gelen nesil bunun o kadar da anlamlı olmadığını veya harcadığın çabaya karşı amaca ulaşma olasılığının düşük olduğunu görüyor. Sistem tıkandığı için garip garip şeyler yaşamamız normal.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. ben yillarca yasadim eu da vergiden bir yolunu buluop kjaciyordum bazilari hayret ediyordu sirket vardi ama sirketin
    kazancina gore dunyalari odemem lazimdi ama sembolik bir rakam oderdim .. calistigim firmalarda ulke disindan oldugu icin . odemeleri eu bankasina almazdim vergi kontrolune takilmiyayim diye . o zamanlar online odeme sistemleride azdi . en kolay hindistanda HDFC de hesap acmanin bir yolunu bulmustum gelen odemeleri hindistan bankasina alirdim 3 farkli hesap vardi onlarin kartlarinida cikarmistim . o kartlarida turkiyeye gondermistim gunluk her karttan teb atm sine gidiuip 700 euro ceker turk bankasina yatirirlardi bu sekilde ayda 60bine euro gibi bir rakami vergisiz cukka yapiyorduk .
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Vergi sistemi teoride aynı ama uygulamadı farklı türkiye ile.

Örnegin Turkiye de vergi dilimine giriyorsun ama Avrupada öyle değil.

Her sene sonunda FS3 diye bir belge olusur ve bunu incelemekle yükümlüsün alacak verecek var mı diye

Örneğin ben 2019 da ise baslamıs olayım. Maasımda 25 bin euro olsun. Devlet bende 15 ile 25k arasında yüzde 27 vergi alıyor olsun ama 10k ya kadar vergi yok

Yıl oldu 2020 ve ben 4. ay sonunda isi bıraktım. Toplam income 8k ama 2019 da ise basladıgım icin sistem benim 25k kazandıgımı görüyor ve benden düzenli olarak vergimi almaya devam ediyor

Oysaki ben 8k kazandım vergi ödememem gerekiyor. İşte bu parayı ben devletten alıyorum.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

8. Ben yatar iyi akşamlar

Buradan conilere sesleniyorum sabah kalktığımda kırmızı okkalı bir dow görmek istiyorum

Ytd

Sayfa 761/1001 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •