Yani bugün 4:/5 tane eşim dostum ile görüştüm
Bu coronanın sağlık gibi maddi boyutları bana da dokunacağını anladım
Şöyleki ; Özel sektörde çalışan eş dost akrabalarım
Abi zor duruma düşme ihtimalimiz var bir el atarmısın dediler kabaca
Yani vesselam sizlerde bunları duyabilirsiniz
Kan bağın olana ne halin varsa gör diyemezsin sonuçta
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Rte'nin ulusa seslenisinde 2'dir enteresan vurgular var. Önümüzdeki zaman dünyada siyasi ekonomik degisimlere gebe ve biz buna hazırız diyor.
Belli ki birileri üflemis bir seyler kulagina. Yani ön plan virüs arka planda baska bir ajanda ilerliyor. Piyasada ben de bazı abilerin kenara cekildigini duyuyorum.
Bu arada ben de isterdim 2008deki gibi bir hikaye tüm dünyada ilerlese portfoyu katlasak ama dunyada benzer kriz ve krizden cikis hic aynı olmamis.
Aynısı olsa cok basit olmaz mıydı? Muhtemelen dünya üzerindeki tüm sıradan insanlar aynı seyi düşünüp yapacagi icin gerceklesmeyecek.
Bear_Bull
@BearBull26
Bernie Sanders virüs yasasını "put a hold" yapacağım dedi.Tam Türkçe karşılığını bulamadım,ama sanki çekincesini söylüyor ve yasa kabul edilmiyor bu durumda (tek senatör bile veto edebiliyor mu ya,adamlardaki sisteme bak ).Bu haber sonrası Dow'a verdiler.Sanders,destek alan firma işçi çıkarmayacak,başka ülkeye iş kaydırmayacak vs gibi tamamen işçi sınıfı lehine değişiklikler istiyor.Tabi bu durum başta bizi de hep tehdit eden ******** Graham ve ekibinin işine gelmiyor,çünki onlar tamamen lobilerin esiri olan satılık adamlar.
Bernie Sanders virüs yasasını "put a hold" yapacağım dedi.Tam Türkçe karşılığını bulamadım,ama sanki çekincesini söylüyor ve yasa kabul edilmiyor bu durumda (tek senatör bile veto edebiliyor mu ya,adamlardaki sisteme bak ).Bu haber sonrası Dow'a verdiler.Sanders,destek alan firma işçi çıkarmayacak,başka ülkeye iş kaydırmayacak vs gibi tamamen işçi sınıfı lehine değişiklikler istiyor.Tabi bu durum başta bizi de hep tehdit eden ******** Graham ve ekibinin işine gelmiyor,çünki onlar tamamen lobilerin esiri olan satılık adamlar.
@bear abi 3 tane limona
10 tl verdim
Yakında sanırım beyaz peyniri 50 tl den satacaklar
Aristo’n abiye de dedim gıdalar zamlanmış DİE görmedi
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yer İmleri