Sayfa 881/1001 İlkİlk ... 381781831871879880881882883891931981 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,041 - 7,048 arası.

Konu: Viop - XIV

1. Behzat Ç. seyretmeye başladım. 100 bölüme yakın. Anlaşılan uzun bir süre piyasaları izlemeyeceğim. İşler oldukça karışık. Buradan toparlarsak bir sonrakine kesin dünya savaşı çıkacaktır. Sürekli para kazanan arkadaşları kıskanıyorum.
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

2.  Alıntı Originally Posted by BeerIsGold Yazıyı Oku
    Behzat Ç. seyretmeye başladım. 100 bölüme yakın. Anlaşılan uzun bir süre piyasaları izlemeyeceğim. İşler oldukça karışık. Buradan toparlarsak bir sonrakine kesin dünya savaşı çıkacaktır. Sürekli para kazanan arkadaşları kıskanıyorum.
    ne tasadüf ben de 1 hafta önce başladım , 87. bölüme geldim .süper dizi LA.

HAYALET GİBİ işlem yap
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

3. Hocam o arkadaşın şu an burada olmaması, bu tip bilgilerden kaynaklı olabilir mi.
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bu forumda bir arkadaştan 10 Yıldır kadar önce bir şey öğrenmiştim...şimdi sayıları çok çok azalsa da, geçmişte çok bilgili arkadaşlar geldi geçti bu başlıktan.

Demişti ki...bist öncü borsadır, kim yapıyorsa bu piyasayı, dow u da dax ı da, en iyi o tahmin eder...bu bedenle yurt dışına bakıp bist de işlem yapılmaz...bist düşüşte de çıkışta da öncülük eder hep...bir şey daha demişti..bist nasıl öncüyse, BİSTâ��in de öncüsü vadelidir...bu nedenle bist ve vadeli ayrıştığında, büyük ihtimalle vadelinin dediği olur.
    bang bang you shot me down..

4. Borsada işlem gören altın fondan da stopaj mı kesiliyordu?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Vadelinin piyasa yapıcısı kim ise bu ay çok saçmaladı. Hisse vadeliler resmen arada uçurum oldu. Ne biçim iş anlamadım. Yüzde 2 geriden geliyor her gün

6. Havayollarında pilot hostes yer hizmetlerine uçak uçmuyorsa şayet diye ücretsiz süresiz izin vermiş olabilir mi acaba .

Tekstilde perakendede birçok firmada öyle oldu diye duyuyoruz da o yüzden sormak istedim .

Pilot maaşları en büyük gider sorunu değil mi

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Havayollarında pilot hostes yer hizmetlerine uçak uçmuyorsa şayet diye ücretsiz süresiz izin vermiş olabilir mi acaba .

Tekstilde perakendede birçok firmada öyle oldu diye duyuyoruz da o yüzden sormak istedim .

Pilot maaşları en büyük gider sorunu değil mi

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Muhtemelen firmalar geri alım yapıyor, ya da devletten destek gelecek.
    Eğer bunlardan biri yoksa, spekülasyon vardır, ederini bulur merak etmeyin

8.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Borsada işlem gören altın fondan da stopaj mı kesiliyordu?
    evet + komisyon

Sayfa 881/1001 İlkİlk ... 381781831871879880881882883891931981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •