Sayfa 885/1001 İlkİlk ... 385785835875883884885886887895935985 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,073 - 7,080 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by metalurjist_88 Yazıyı Oku
    Hisse duserse longu kapatip hisseyi yerine koyarim. Hadi o olmadi ay sonunda her halukarda spotla vadeli esitlenecek
    Eşitlenecek mi? Du bakalım eşitlenecek mi... öyle bir kural mı var.. ben bilmiyorum..

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Evde olunca bu borsa bana çok hiç bitmiyormuş gibi gelmeye başladı. Öğlen arasıda yok. Saat daha 12:40 havada kapalı olunca akşam oldu gibi hissediyorum.
    Sen yine istesen cikarsin. Ingiltere de 3 kisi yan yana duramiyor su anda disarida.

3. üstadlar spot alışı hakkında bilgi verebilirmisiniz
    nasıl alıp satacağım

4.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Eşitlenecek mi? Du bakalım eşitlenecek mi... öyle bir kural mı var.. ben bilmiyorum..
    Yillardir viopta olduguna eminmisin

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Açığa satış yasak oldukça vadeli piyasada hisselerin spot fiyat altında kalması doğal....tavanda 500 bin var şu anda, bir milyon olursa, bu sefer mecburen vadeliyi de tavana kadar alırlar!!!
    Abi sen tecrübelisin... her şeyin normal olduğunu düşün... 20 lira tavan rakam güniçin üstü yok.. 20 ye otomatik açığa sat yazmaz mısın? Geldiğinde yüzde 100 para kazanmaz mısın? Ne kadar basarsan baz..

Haydi pgsus vadelisinde tavana short yazdım bakalım gelecek mi.. gelirse yüzde yüz para kazanırım.

Normal günde de vadeliyi tavana ve tabana değdirmezler abi... bunu biliyor olmanız lazım.

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    Kanal İstanbul'un etki alanında kalan tarihi Odabaşı ve Dursunköy köprülerinin rekonstrüksiyon projeleri için ihale gerçekleştirildi.

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen Kanal İstanbul Etki Alanındaki Tarihi Odabaşı ve Tarihi Dursunköy Köprüleri İhalesi için teklifler kapalı zarf usulüyle alındı.

Toplamda 5 firmanın katıldığı ihalede Artuklu Mimarlık'ın teklifi geçersiz sayılırken, Mukarnas Mimarlık 500 bin lira, Hasan Fehmi Şahin 550 bin lira, Safir Jeoteknik 507 bin lira, Altıparmak Mimarlık 408 bin lira teklif etti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    cok teşekkürler abi gereken itibar verilmiştir

7.  Alıntı Originally Posted by metalurjist_88 Yazıyı Oku
    Yillardir viopta olduguna eminmisin
    Normal bir süreç değil ki? Pay vadelilerde de piyasa yapıcı var. Fiyat kotasyonunu kaçtan verirse... ben çok gördüm arada fark varken kapandığını... öyle eşitlenecek diye bir kural yok... vadeli piyasa istese yüzde 10 ayrışır.. orada da kademe usulü işlem görüyor...
    İyi o zaman vadeliye short açayım, hisseye long olayım... ay sonu yüzde yüz garanti para...

8. Bu işte yüzde yüz para sadece tavan/tabana değdiğinde olur... onu da gördürmezler..

Sayfa 885/1001 İlkİlk ... 385785835875883884885886887895935985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •