Buradaki yorumlarım ve tavsiyelerim kişisel görüşüme dayanmaktadır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir!
Cauti ye katılıyorum tüpte yarı fiyatından alırım dediğimde tımarhanelik sin sen git tedavi ol demişlerdi herkes toplu bir şekilde .
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yaptığım Latife zaten.sahsen deniz43 u beğenerek takip ediyorum burasi için büyük bir değer. Sizin yorumlarınız da degerli buluyorum. Bazen insan kendi hissesine piyasasına o kadar odaklanıyor ki herşeyi ondan kaynaklı hissediyor,, bazen korelasyonlar olsa da bunlar bı kaç gün belki bı kaç ay surebilir ancak 6ay önceki şey calismiyorken on yıl önceki bı tespite çok bel bağlamak doğru olmayabilir, bu soyledigim bahsettiğiniz arkadaşın bilgisini yanlislamiyor ilave edeyim.
bang bang you shot me down..
Laf değil icraat yapalımdediğini yaptım, ufak bir deneme oldu...spotta 500 lot satıp, nisan vadede 5 lot aldım...yani 31.400 den satıp, 30.98 den yerine koymuş oldum...yaklaşık %1 garanti para...yani 1,5 aylık mevduat parası
ama bunun İçin elde hisse olması lazım...açığa satış yasak çünkü.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Göktürk... çok düşenlerde tabana alış yaz bakalım... finansın hissesi dışında tabana değen yok. Ondada brüt takas var... yüzde 7 yüzde 8 de kalıyor..
Ben her gün u30 bütün vadelisine her gün tavan/taban fiyatlarına short/long yazıyorum.. şimdiye kadar 1 lot bile alamadım..
Yer İmleri