Sayfa 237/748 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
Arama sonucu : 5983 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1.  Alıntı Originally Posted by Wshark Yazıyı Oku
    Dusuncelerinize saygi duyuyorum. Ancak beklentilerinizin cok azi bile gerceklesse mlsf birakin kozayi dunyada ne ekonomi ne de borsalar kalir. O yuzden daha saglikli ve bariscil bir sekilde bu surecin atlatilmasi lazim. Koza cok saglam bir sirket. Bahsettiginiz hedef fiyatlariniza ulasmasi icin duya duzenin degismesine kesinlikle gerek yok diye dusunuyorum

Finansal piyasalarda hicbir zaman firsatlar bitmez. Herseyden once saglik
    kalmayacak zaten bunu ben değil ekonomistler söylüyor. https://www.youtube.com/watch?v=a_bJFA4ApGc
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

2. ABD kongresi vatandaşlarına para vermeyi kabul etti ama Trump'ın önerdiği gibi 1000 dolar değil daha fazlasını da fakat bu ödemenin dijital para olmasını istiyor.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Dün İngiltere'den gelen haberi sanırım yanlış yorumluyorsunuz arkadaşlar. Basitçe anladığımı anlatmaya çalışayım.

*Akın İpek yurtdışına kaçmadan önce Türkiye'deki Koza Altın şirketinden bir miktar para aktararak İngiltere'de Koza LTD adında bir şirket kurdu.

*Daha sonra uluslararası tahkimde Türkiye aleyhine şahsı adına bir dava açtı. (kurduğu şirket adına değil şahsı adına dava açtı dikkat edin lütfen)

* Elbette açılan bu davanın masrafları olacaktı. Şahsı adına açtığı bu davanın masraflarını İngiltere'de kurduğu Koza LTD şirketinin kasasından ödemek istedi.

Elbette dünyanın neresine giderseniz gidin bu saçma bir taleptir. Kişiyi ilgilendiren özel bir davayı şirkete yükleyemezsin. Haliyle İngiltere mahkemesi de "olur mu öyle şey, kendi masraflarını kendin öde şirketi bu işe karıştıramazsın" minvalinde bir karar vermiştir. Ki zaten olması gereken de budur.

Şu an için tahkim süreci devam etmektedir. İngiltere'deki mahkemenin verdiği kararın oldukça olağan ve sıradan bir karar olduğunu düşünüyorum kağıda etkisinin olacağını sanmıyorum.
    Bol kazançlar.

4.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    sonuç:
    *macd pozitif bölgede ++++++
    *3 ortalama üzerinde ultra++++
    *10,31 /10,98 sıralı büyük dirençler
    * 9,64 ü destek yapmalı 8,81 altı olmamalı iyileşen teknik göstergelerin devamı için

5. 9.64 etrafında mücadele devam ediyor. Umarım üstünde kapanışlar gelir

6. xu100

7.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    9.64 etrafında mücadele devam ediyor. Umarım üstünde kapanışlar gelir
    Deniz bey merhabalar. Bugün yüksekten almıştım. Kötü saldi. 9.43 şu an. Satmak mi mantıklı sizce

8. Ak yatırım 25 tarihli td2 takası

Ak yatırımın Ayın 25 den bugünde dahil toplam satışı. bugün kendi malını sattiysa elindeki tüm malı boşalttı

Sayfa 237/748 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •