Originally Posted by altnygt Z raporu almadıysan şansın var hala.. birazda siz kazanin yahu... arkamdan bizi uttu uttu kacti demeyin ama... ben consensus biraderimle...trubune cekildim... pazartesi cocuklari pistten alirsiniz...geldigimde...
son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir ...ytd...by beybaba
Originally Posted by devran42 bi ara internete dolaşıyordu bire bir doların aynısını basan bi eleman vardı onu dışarı cıkartsak bu engamede basıp basıp ,fed dagıtcaklarının arasına kakışlasak olurmu acaba kim farketcek kiii https://www.youtube.com/watch?v=tc93HJ4OSlY
Bence her yukselis satis firsatidir bugun.
106.600 u bekliyom shortlamak icin
Originally Posted by alenichev 106.600 u bekliyom shortlamak icin 86800 iyidir spot kapatmak için
Originally Posted by PISKOPAN hah hah hah... tukkani kapadim... İyi yapmışssın çalış çalış nereye kadar demişler ....................ancak mezara kadar........İyi tatiller.
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Originally Posted by thebigshort Artı kapamazsa Kendimi enayi hissedeceğim Çünkü kol gibi karımı yemiş olacak Adamlar çatır çatır mal topluyo rahat ol yiğen
La ver artik su garani ya
Forum Rules
Yer İmleri