Originally Posted by MedwiG Cumhurbaşkanı saat 22’de aciklama yapacak Sanırım ohal veya bölgesel sokağa çıkma yasağı gelecek. Ya bugün veya en geç Pazar günü açıklanır diye düşünüyorum.
Yoğun bakım ünitelerinin 62% 'si dolmuş. Yataklar bitmeden kendime virüs mü bulaştırsam. Çok kararsızım.
Originally Posted by dimitris Yoğun bakım ünitelerinin 62% 'si dolmuş. Yataklar bitmeden kendime virüs mü bulaştırsam. Çok kararsızım. Dut pekmezi verelim
Ya virüsten kaçacaksın,ya da bulaşacak,aksi durum sinir sistemine oynuyor. Her üç durumda sıkıntı tek başına.
Bu ne diyor yahu, daha yolun başında bile değiliz!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by MKELES Dut pekmezi verelim O denendi işe yaramıyor ellam, dut pekmezi içenler de ortalıkta görünmüyor çünkü.
Originally Posted by reha kaya Bu ne diyor yahu, daha yolun başında bile değiliz! Abi normal hastalarda var. Onlara göre iyi rakam bence. Ben sadece daha fazla solunum cihazı siparişinden yanayım. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Originally Posted by reha kaya Bu ne diyor yahu, daha yolun başında bile değiliz! Ama yol yaptık.
Forum Rules
Yer İmleri