-
Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Tunç Üner, koronavirüs nedeniyle tedavi gören Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın sağlık durumu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Son testleri negatif. Yakında taburcu olacaklar" dedi.
Pozitiflerin iyileştiği, yeni testte negatif çıkmasından anlaşılıyor demek ki.
Peki iyileştiği söylenen birine tekrar virüs bulaşabilir mi, yoksa artık bağışıklık kazandığı için ne yaparsa yapsın bir daha bulaşmıyor mu acaba?
-

Originally Posted by
EGEDUK
Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Tunç Üner, koronavirüs nedeniyle tedavi gören Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın sağlık durumu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Son testleri negatif. Yakında taburcu olacaklar" dedi.
Peki iyileştiği söylenen birine tekrar virüs bulaşabilir mi, yoksa artık bağışıklık kazandığı için ne yaparsa yapsın bir daha bulaşmıyor mu acaba?
pek su virus konusunu konusmak istemiyorum ama bu pozitif cikip iyilesenler bence kesinlikle tasiyici olarak etrafta yine dagitmaya devam edecek.bilincli insanlati kast etmiyorum ama genclerden bu durumu umursamayan dunya kadar insan var..en bastan genclere de etkisi var vs deseler is degisirdi ama ustune basa basa yaslilari koruyun dediler.simdi gencler tum ulkelerde saliyo herseyi.
-

Originally Posted by
EGEDUK
Pozitif çıkalı kaç gün oldu ki. Ne çabuk iyileştiler de negatif'e döndüler.
-

Originally Posted by
DeliKAN
Pozitif çıkalı kaç gün oldu ki. Ne çabuk iyileştiler de negatif'e döndüler.
O kısmını ben de anlamadım.
-
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI
Zengin horozu bile yumurtlarmış dememişler boşuna
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
-
Bu arada İbb olayını yazan ekşisözlüğe erişim durduruldu
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Bu arada İbb olayını yazan ekşisözlüğe erişim durduruldu
Çişi mi edom Çişimi edom altım hep kuru kalıyor.
Müthiş alt temizleme formülü bu .
-
Virüs mutasyona uğramadığı takdirde 1 yıl civarı tekrar bu virüsten sıkıntı çekme ihtimali neredeyse yok. Hastalığı geçirmek bir nevi aşı olmak gibi. Onunda süresi 1 yıl
theguardian.com/world/2020/mar/16/the-big-question-over-coronavirus-can-a-person-get-it-twice

Originally Posted by
EGEDUK
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri