Ben de şimdi şöyle düşünüyordum. Aşı oluşturma zamanı var , siz daha iyi birisiniz. Deneyler falan . Açıklanabilir, kabul edilebilir bir süreyi doldurmadan aciklayamazlar . Wuhan 'da çıkış tarihinin senesini doldurmak zorunda kalabilirler.
Yahut esas amaç neyse onun gerçekleşmesini beklerler.
Sn dimitris bu adamlar olayın ciddiyetine binaen çalışmaları olağanüstü hızlandırdık hallettik konuyu deseler kim araştırır ki dediğiniz ayrıntıları,aşıyı isteseler gelecek ay piyasaya sürerler herkese de yuttururlar.Adamlar her yönden bir ton kurşun atılan kenedy i oswald vurdu dediler çıktılar,koca amerika başkanı gümbürtüye gitti kim hesap sordu ki.isterseniz JFK yı seyredin.Kevin costner ın filmi.Gerçi o filmden sonra kariyeri çakıldı garibin,tesadüf işte))))))))))
Kenedy i vuran oswald ı vuran adamı da vurdular.Ruby di adamın adı galiba Hiç kimse olay hakkında doğru dürüst ifade veremedi maalesef.
Kennedy> lee harvey Oswald>jack ruby
Yıllardır beklenen büyük finansal tufanı virüse yedirdiler.Virüs oldu böyle oldu denecek.Şirketler ucuza ele geçirilecek.Kaos çıkacak sonunda bilin bakalım ne olacak ,kaostan kaynaklanan düzen,kaosu çıkaranlar tarafından oluşturulacak yeni düzen olacak elbet sn subcomponent.Zamanında size trump ın beyaz sarayda foto çekiminde durup dururken fırtına öncesi sessizliği yaşıyoruz dediğini yazmıştım.Gazeteciler ne demek istediniz diye sorduklarında siz bulacaksınız demişti.E dediği fırtına oldu,trump aslında dümdük bir adam.Söylüyor olacakları.
İsteyen trump ,calm before the storm diye yazsın google a görün zamanında ne dediğini.
Yer İmleri