Mevcut sağlık bakanına bu durumu iletiyorum.. Senin dediğin gibi yapsınlar..
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mevcut sağlık bakanına bu durumu iletiyorum.. Senin dediğin gibi yapsınlar..
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili dostlar şu günlerde tüm dunyaca yaşamış olduğumuz corona vakasını alman bilim adamları 2012 yılında öngörmüşler ve şu anda öngörülerinin hemen hepsi tutmuş durumda ve bundan sonra olacaklar için öngörüleri dehşet verici aranızdan okuyan veya duyanınız var mı ne diyorsunuz bu hususta sizce bundan sonra öngörüleri tutar mı
''insan gerçek dostlarını felaket anında tanır; yenilgi yılları iyi bir okuldur.''
Çoğunluğun düşünmeye vakit bulamaması ilk öncelikleri. Böylece, bir müddet sonra herkesin yön duygusunu köreltmiş olacaklar. Onların derdi hastalık falan değil. Ellerindeki değneğin adı Covid19. Hastalık dünyayı kırıp geçirecek olsa; bizler, sıradan, ölümlü fakirlerin haberi, ancak öldükten sonra olur.
Dertlerinin ne olduğunu, şu anda neyin hamurunu yoğurduklarını (belki) on yıl sonra idrak ederiz, o’da paylaşırlar ya da iz bırakırlarsa.
Esen kalın
O her yerde konusulan sözcü gazate sinde cıkan rapora ulasamadım ne demişler biraz aydınlatırmısınız bizleri. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Wti ham petrol eksi 7 acti
FDOW eksi 2
Yer İmleri