Sayfa 420/1003 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 3,353 - 3,360 arası.

Konu: Viop - XV

Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    tahminim dow seçimleri trump için 10.000 altında karşılayacak. hem de trump ve ekürilerine rağmen
    Onumuzde ko 2 3 hafta trumpin kaderini belirler.

JOE BIDEN in daha sansli oldugunu dusunuyorum.

2. Normalde Mars'da bir koloni kurulsa nasıl bir hayat olacağı düşünülüp dünyada nasıl uygulanılır diye düşünülmesi lazım.
    Rekabete dayalı sistem iyi ama toplu problemlere karşı hiç bir önlem yok.

Göktaşı, yabancı yaratık istilası vs konular filmlerde var ama gerçek yaşamda hiç hazırlık yok.

Türkiye IMF yi red edip, biz bize kampanyası ile ulusalcilar kampında yer alıyor, benim de aklım globalci ama gönlüm mecburi ulusalcı.

Konuya uygun eskilerden güzel bir parça, heyecan var, gerilim var müzik eksik.
    https://www.youtube.com/watch?v=Mp0Z...5rf0HU&index=5
    The Alan Parsons Project - SIRIUS
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Antrikot yani ribeye her hafta mutlaka tuketilir. Abi bunlarda etsiz tavuksuz bir sey yok ki. Salataya bile tavuk koyuyorlar.

Valla sebze yemeklerini ozledim. En cokta patlican tava. [emoji3]
    YouTube de kadir Barçın var kuzu ciğer videosunun altında yorum var oku videoyu da izle adam nasıl yiyor. Gülmekten karnın ağrır benim karnım açıktı sayende kek ıvır zivir ne bulduysam yutuyorum

trump : halka para vereceğiz

merkel: devlet arkanızda para vereceğiz.

boris: britanyalilara para dağıtıyoruz

macron:herkesin maasini devlet verecek.

erdoğan : merak etmeyin halktan para toplayacağız. zekatlarınızı da verebilirsiniz. ramazanı beklemeye gerek yok.

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku

erdoğan : merak etmeyin halktan para toplayacağız. zekatlarınızı da verebilirsiniz. ramazanı beklemeye gerek yok.
    Ters bir koorelasyon etkisi yüksek olacak bence başarılı bir çalışma çok zengini var iktidarın onlar zordayken yardım etti sıra onlarda ve büyük hayran kitlesi var varını yoğunu canını feda edebilecek bi de böyle bakın

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku

Sanki Suriyelilere pakette hiç yer verilmedi onlara yedirecek gibi

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by ekinoks9798 Yazıyı Oku
    Ters bir koorelasyon etkisi yüksek olacak bence başarılı bir çalışma çok zengini var iktidarın onlar zordayken yardım etti sıra onlarda ve büyük hayran kitlesi var varını yoğunu canını feda edebilecek bi de böyle bakın
    El eli yıkar, sonra döner yüzü yıkar. Reis, Robin Hood oldu . Zenginden alıp fakire verecek . Halkta bişey yok zaten .

8.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    tahminim dow seçimleri trump için 10.000 altında karşılayacak. hem de trump ve ekürilerine rağmen
    biz 20000 endeksi görürüz o zaman 2008 krizi gibi olur ama izin vermezler 12 yılda dünya da çok şey değişti araplar çinliler japonlar abd şirketlerini satın alır ucuz fiyata

Sayfa 420/1003 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •