Originally Posted by *Bozkurt Dün cok kastırınca belli ettiydi, göstere göstere üttük 107.350 flat İyi üttük bu sefer pelloşu Go go go go Reis tebrikler bopazlık olmadın bu sefer
Originally Posted by Sercannn Reis tebrikler bopazlık olmadın bu sefer Pala diyo ki, masada hala boğa varsa onları boğazlıycam diyo
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by dalgacı 107.125 flat anlaşıldı bugün çıtır takılacağız. ya 106.500 altında ya da 108.000 üstündeki pozlar saklanacak gibi açarsak. Bugün fazla zorlama daha almaya başlamadı istop olup durursun usta
Originally Posted by *Bozkurt Pala diyo ki, masada hala boğa varsa onları boğazlıycam diyo Pala daha almaya başlamadı anırtana, yandım allah diyene kadar alacak bugün
Endeks bu hafta 95k yi gorur diye dusunuyorum. Cok sikildim. Full long yaptim. Yeter artik ne olacaksa olsun. 107.100 Garan 8.15 Halkb 5.05
Bugun sercanin tarafindayim. Margin call a dusersem o tamamlayacak [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Originally Posted by Sercannn Bugün fazla zorlama daha almaya başlamadı istop olup durursun usta keşke stop olsam ve lonk yönüne geçsem. fakat şartlarım var dow 22.600 ü vob ise 109.600 ü aşmalı iki şartta olursa ancak lonk yönüne dönerim.
Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.
Originally Posted by besonderes arkadaşlar aslanda ayrılma hakkı kap ta 36.60 neden 34 TL den işlem görüyor Ayrılma hakkı bitti de ondan Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Forum Rules
Yer İmleri