Originally Posted by
ressam
Bu banka 2 haftadır beni fitil etti. Fx diye bir uygulama çıkardı, ilk üç gün şahane işledi. Sonra cozuttu. İki defa şikayet e-postası gönderdim. Makaslarınız banka makaslarını bile geçti bu ne iş dedim. Cevap bile yazmadılar.
Cuma günü kızdım ve dolarları swıft ile başka bankaya yolladım. İşlem sırasında masraf sıfır yazıyordu. Cuma akşam saat 19 da hesaba geçmiş para. Pazartesi yani bu sabah hesabı kontrol ettiğimde 35 dolar muhabir banka kesintisi olmuş. Ben parayı Aktifbank tan gönderdiğim halde, karşı bankada newyork mellon bank yazıyor. yani bizim dolarlarla adamlar %9-10 faiz alıyorlar ve doları isteyince masrafını da bizden kesiyorlar. Bütün tüylerim diken diken ve artık işim olmaz.
Bende swift konusundaki belirsizlikleri nedeniyle para transferi yapmak yerine efektif almayı tercih etmiştim. Çıkışta para almıyor ama giren yerede ne kadar komisyon alıyor yaşayarak öğreniyoruz. Bilmediğim ve öğrenmek için soruyorum %9-10 olayını nasıl hesapladınız? Yani anladığım kadarıyla newyork mellon muhabir banka ama faizi çözemedim...
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Yer İmleri