Originally Posted by
ressam
Bu banka 2 haftadýr beni fitil etti. Fx diye bir uygulama çýkardý, ilk üç gün þahane iþledi. Sonra cozuttu. Ýki defa þikayet e-postasý gönderdim. Makaslarýnýz banka makaslarýný bile geçti bu ne iþ dedim. Cevap bile yazmadýlar.
Cuma günü kýzdým ve dolarlarý swýft ile baþka bankaya yolladým. Ýþlem sýrasýnda masraf sýfýr yazýyordu. Cuma akþam saat 19 da hesaba geçmiþ para. Pazartesi yani bu sabah hesabý kontrol ettiðimde 35 dolar muhabir banka kesintisi olmuþ. Ben parayý Aktifbank tan gönderdiðim halde, karþý bankada newyork mellon bank yazýyor. yani bizim dolarlarla adamlar %9-10 faiz alýyorlar ve dolarý isteyince masrafýný da bizden kesiyorlar. Bütün tüylerim diken diken ve artýk iþim olmaz.
Bende swift konusundaki belirsizlikleri nedeniyle para transferi yapmak yerine efektif almayý tercih etmiþtim. Çýkýþta para almýyor ama giren yerede ne kadar komisyon alýyor yaþayarak öðreniyoruz. Bilmediðim ve öðrenmek için soruyorum %9-10 olayýný nasýl hesapladýnýz? Yani anladýðým kadarýyla newyork mellon muhabir banka ama faizi çözemedim...
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Yer Ýmleri