Temyizden olumlu birsey cikma ihtimali yok huseyin. Daha once statlarini koymustum. Jurili federal davalarda kararin bozulmasi binde birlik bir ihtimal.
Temyizden olumlu birsey cikma ihtimali yok huseyin. Daha once statlarini koymustum. Jurili federal davalarda kararin bozulmasi binde birlik bir ihtimal.
"7-Hakim Berman, Halkbank davasının hızlı yargılama yöntemiyle görüleceğini ve Halkbank'a adil savunma için her türlü kolaylığın sağlanacağını belirterek oturumu kapattı."
Nedir bu hızlı yargılama, tam olarak kaç yıl demek oluyor :-[
Ben elimdekilerin büyük kısmını akbank, garanti, işbanka geçirdim önceki hafta, burda da yazdım.
Henüz daha bir avantajı olmadı ama borsa çıkışa geçerse bu üç büyük özel banka halkbanktan hızlı çıkar diye kurdum planı.
Arada da küçük ayarlamalar yapıyorum kendi aralarında, garanti biraz daha iyi gidiyor diğerlerine göre mesela.
Neyse, hiçbiri yürüyüp gidemez henüz bu ortamda, beklemek lazım her şartta.
Iyi yaptin pilavli. Dedigin gibi bekleyecegiz ortamin yavas yavas normale donmesini.
Burak da fena bilgiler vermiyor yani. %50 iskontolu cekler, vs. Batiyor muyuz yoksa???
3.75 fiyat verdi de... 7 küsüre niye gitti... 5 liradan alan 2 lira karla sattı. Düşeceğini bildim diyorsun, covit -19 olmasa olurmuy du bu düşüş!!!! Yol kazası bu iş. Kimse bilemedi, herkes terste yakalandı. Birader, borsa arz talep işi. Aç bir şirket koy masa sandalyeyi, açıl borsaya, talep olursa hisselerin fizanda. Nice karlı şirketler ederinin yarısında, nice batık şirketler ederinin on katı vs. Borsa karışık iştir, beklediğin değil beklemediğin İhya eder seni... Mühim olan o zamanlamayı yakalayıp, deve sırtında saraya girebilmek.
Bende de 7-8 kağıt var.. İşcrt, işfin, işgyo, halkb, Gs. Sasa... hepside uygun fiyatlardan alındı. En son hulku 4.92 den portföye ekledim.. Bekleyeceğiz tabiki ne... Her kışın yazı olacak. Bugüne kadar hep böyle oldu... Bundan sonrada olur. Hulkun durumu özel ama onuda çok çok altlardan yakaladın mı sorun teşkil etmez.
Yer İmleri