@erhanacikgoz1: birinci yeni/ikinci yeni yerine sistem 1/sistem2 yazınca ne fark ediyor anlamadım ama zaten gerek de kalmadı. postlarda nedenini yazdıgım gibi birinci yeni projesi sona erdi. 5k ile basladık 7k ile noktaladık. şu an sadece ikinci yeni ile devam ediyorum tek proje ile devam. bu vesile ile de özet tablomu yeniden güncelliyorum, dün öğlen paylaşım yaptığımda dün için poz almayacağımı söylemiştim ama akşama doğru poz alınca kapanış rakamı değişti. bir dahaki ay kafa karışıklılığı olmasin diye asagida guncelliyorum.

yine postlarda bahsettiğim gibi bu ay üzerinde çalıştığım taslak bir proje var, deneme yaptık ve deneme soncucunu paylaştım (yok sayabilirsiniz onu, henüz aktif değil) şu an taslak halinde oldugu icin bir hedef bir tablosu vs yok. biraz agirdan alıyorum, acele edip para kaybetmek istemediğim için. sonuç olarak su an sadece tek proje ikinci yeni ile devam. ama aktif hale gelirse söz , ismi üçüncü yeni olmayacak yeni'leri garip akımı(birinci yeni) ve ikinci yeni ile bitirdik.

bu arada, bu ay başında bir süre hastalıklarım da oldu zaten kronik olanlar da var o yüzden foruma pek bakamamıştım eksterinizi yeni gördüm. tebrik ediyorum, başarılanız ve bakiyeniz katlanarak artar inşallah

@stradivarius: hocam yaşa "biletimiz üçüncü mevki, fakirlik hali"
selamını alıp, aleyküm selam demişlerdir sana biz aldık, aleyküm selam diyoruz.

@atakanozbaki: hocam, tebrik ederim sizin de istikrarlı bir çizginiz var gerçekten, pay vadeliyi ben de deniyorum ama endeks kontratları kadar iyi sonuç aldığım söylenemez.

@bysb: sizin de yazınızı yeni gördüm. bence bu işin birden fazla yolu/doğrusu var. yani a kişisi ile b kişisi farklı yoollardan gidip başarıya ulaşabilirler, ulaşıyorlar. bu konuda benim dikkat ettiğim/etmeye çalıştım en önemli şey; riskini sınırlandırmak. bu oyunda 4 olası sonuç var.
düşük kar
yüksek kar
düşük zarar
yüksek zarar

sonuncudan korunabilirsek bir şansımız olur.

bu, benim için de bir yol/yolculuk/süreç, düzenli olarak kaybederken teminat eklerken tam tersi duruma gelmek için kaybettiğimde yaptıklarımı yapmamaya başladım sadece.

herkese iyi dilekleri için gerçekten teşekkür ederim. inşallah daha büyükleri daha güzelleri sizlerin olur.