Sayfa 586/1003 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ziraat bu uctur bayagi bir destek atiyor Tombik, Halk, Vakif ve Asel'e. TVF oldugunu zannediyorum artik.
    Skora yansıyan bi şey yok hep mağlubuz.Herkes gidiyor biz geride kalıyoruz.Tepki yükselişinde elimizde bi şey yok aynı yerde debeleniyoruz.Kıytırık hisseler dibine göre % 20 yaptı biz hala diplerdeyiz.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Muahahahaha. Hemen bir loophole bulmusssun KIZILDAG.

Kuresel isinmadan penguinler bile ucmaya baslamis: https://www.youtube.com/watch?v=UNEuIZ0Vwmg
    çinliler görmesin onuda yerler sonra yeni virüsümüz olur.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    CDS 574, neydi bu CDS, ülke risk primi gibi bir şeydi. Bu rakam en son ne zaman görülmüş bulamadım valla.
    MSB takip ediyordu onu. 2018'de gormustu o seviyeleri papazdan dolayi.

Alıntı Originally Posted by ufuk Yazıyı Oku
    Bizim hatun soyledi.
    Arkadasi devlet bankasindan aldigi krediyi oteletmek istemis.3 aylik parayi diger aylara dagitmislar ve acayip bir faiz uygulamislar.Arkadasi da oteletmekten vaz gecmis. Yani ucuz para falan yok benim anladigim.

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tesekkruler bu bilgi icin ufuk.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Muahahahaha. Hemen bir loophole bulmusssun KIZILDAG.

Kuresel isinmadan penguinler bile ucmaya baslamis: https://www.youtube.com/watch?v=UNEuIZ0Vwmg
    hazır cevap olmak için borsacı olmak yeter bir sebeptir.

Alıntı Originally Posted by Burak84 Yazıyı Oku
    aynı konu 4 farklı arkadaşımın başına geldi.
    1. devletten yazı gelmedi dediiler. vazgeçti ötelemekten. hiç ödemedi.
    2. öteleriz ama aylara bölerek şu faizlerde. vazgeçti ötelemekten. ödedi.
    3. ay öteleriz ama bir miktar para alırız sonrasınada şu faizle. vazgeçti ötelemekten. bir kısmını ödedi gerisi faiz işliyor.
    4. ötelemeyiz dediler. arkadaşımda ödemiyorum dedi normalde ödemesi gerekenide ödemedi. kapatırım firmayı diyor.

Buradaki en travmatik olanı arkadaşımın devletin öteleme sözü vardı diye bize artislik yapıp ötelemeyeceğince kapatırım firmayı demesi olmadı borç takmayı düşünüyor. şaka değil.
    Insanlar da sirketler de survival modundan. Maalesef bu bankaya yine cok yuk olacak. Ama Halkimiz icin de cok fazla sey yapiyor bankamiz.

Ucan penguen koyduk BBC'den, kimsenin de mi ilgisini cekmedi? Sey isirdi ondan ucuyor desem hemen izlerdiniz.

Doktor iyi sevinmistir simdi Petkim'den. Fedakarliklarinin karsiligini almaya basladi demek.

Sayfa 586/1003 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •