Sayfa 593/996 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,737 - 4,744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Bakan Koca : 979 Yoğun bakım hastası var bunlardan 692’si entübe durumda . İyilesen hasta sayısı 333

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bakan Koca : Düne kadar 1 ilimizde görülmemişti bugün için tüm ülkemizde pozitif vakamız var
    İstanbulda vaka sayısı 8852 , İzmir , Ankara , Konya ve Kocaeli takip ediyor .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Bende buradaki yazilari arkadaslarla paylasip birlikte guluyoruz

Konuttan emlaktan ciktim aninda dolara cevirdim. Benden evi alan dolarini bozmus oyle soyledi. Ben ayni gun dolari 6.11 den aldim

2 ay bile gecmedi aradan dolar 6.69

Evi alan heralde intihar etmistir. Evde bir de kiraci vardi artik kirada alamaz. Keske dolar 5.50 iken satsaydim ama musteri bulamadik

Az bucuk ekonomiden anlayan herkes Turkiyeden coktan cikti. Dolar 10 liraya ciksin tekrar alirim. Ama isin kotu tarafi emlak almak istedigim bodrum gibi yerlerde TL gecmiyor. Kactane emlakciyla konustum fiyat dolar cinsinden sabit dediler. Inanilmaz.
    Dostum siz mandake misiniz?
    Tanıştığıma çok memnun oldum.
    Methinizi çok duydum.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

En çok vefat olan iller : İstanbul : 117, İzmir 18, Kocaeli 8, Ankara 7, Konya 7 , Zonguldak 5, Trabzon 5, Balıkesir 5

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Ataturk neden mason localarini kapatti?

Ataturk e sormuslar bu soruyu. Cevap: koku yurtdisinda olan emirleri yurtdisindan alan kurumlardan ulkeye hayir gelmez demis

Ben Ataturkcuyum
    Atatürk 'ün kapattığı her şey kapalı kalaydı keşke?

6. En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Atatürk 'ün kapattığı her şey kapalı kalaydı keşke?
    Ataturkten nefret eden cok

Benim cevremdede cok var. Bizden hizli cogaliyorlar cunku cok cocuk yapiyorlar.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    En çok vefat olan iller : İstanbul : 117, İzmir 18, Kocaeli 8, Ankara 7, Konya 7 , Zonguldak 5, Trabzon 5, Balıkesir 5
    Ankara iyiymiş. Açıkçası daha çok sayı umuyordum.

Sayfa 593/996 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •