-
Bakan Koca : 979 Yoğun bakım hastası var bunlardan 692’si entübe durumda . İyilesen hasta sayısı 333
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Bakan Koca : Düne kadar 1 ilimizde görülmemişti bugün için tüm ülkemizde pozitif vakamız var
İstanbulda vaka sayısı 8852 , İzmir , Ankara , Konya ve Kocaeli takip ediyor .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-

Originally Posted by
Ahmetg
Bende buradaki yazilari arkadaslarla paylasip birlikte guluyoruz
Konuttan emlaktan ciktim aninda dolara cevirdim. Benden evi alan dolarini bozmus oyle soyledi. Ben ayni gun dolari 6.11 den aldim
2 ay bile gecmedi aradan dolar 6.69
Evi alan heralde intihar etmistir. Evde bir de kiraci vardi artik kirada alamaz. Keske dolar 5.50 iken satsaydim ama musteri bulamadik
Az bucuk ekonomiden anlayan herkes Turkiyeden coktan cikti. Dolar 10 liraya ciksin tekrar alirim. Ama isin kotu tarafi emlak almak istedigim bodrum gibi yerlerde TL gecmiyor. Kactane emlakciyla konustum fiyat dolar cinsinden sabit dediler. Inanilmaz.
Dostum siz mandake misiniz?
Tanıştığıma çok memnun oldum.
Methinizi çok duydum.
-
En çok vefat olan iller : İstanbul : 117, İzmir 18, Kocaeli 8, Ankara 7, Konya 7 , Zonguldak 5, Trabzon 5, Balıkesir 5
-

Originally Posted by
Ahmetg
Ataturk neden mason localarini kapatti?
Ataturk e sormuslar bu soruyu. Cevap: koku yurtdisinda olan emirleri yurtdisindan alan kurumlardan ulkeye hayir gelmez demis
Ben Ataturkcuyum
Atatürk 'ün kapattığı her şey kapalı kalaydı keşke?
-
-

Originally Posted by
dimitris
Atatürk 'ün kapattığı her şey kapalı kalaydı keşke?
Ataturkten nefret eden cok
Benim cevremdede cok var. Bizden hizli cogaliyorlar cunku cok cocuk yapiyorlar.
-

Originally Posted by
MedwiG
En çok vefat olan iller : İstanbul : 117, İzmir 18, Kocaeli 8, Ankara 7, Konya 7 , Zonguldak 5, Trabzon 5, Balıkesir 5
Ankara iyiymiş. Açıkçası daha çok sayı umuyordum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri