Artan

1,41 14.63 18:10
28,38 10 18:10
55,00 10 18:10
267,50 9.99 18:10
123,40 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

47,70 -10 18:10
283,50 -10 18:10
45,36 -10 18:10
43,74 -10 18:10
12,99 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

13.711.567.177,20 18:10
10.895.811.089,25 18:10
8.802.742.609,10 18:10
8.085.116.003,38 18:10
7.196.277.142,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7962 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Belki de biz proje ülkeyiz, çipli kimliğe geçtik bile, ehliyet de buna dahil ve bu sene sonunda süre bitiyor al sana komplo teorisi
    Komplo hikayelerine inanmam.
    Ancak Türkiye olagan disi önde gidiyor ve ciber güvenlik acisindan pek olumlu bulmuyorum bu kadar basit bir sekilde tüm verilere ulasilmasini.
    Almanya'dada var yeni kimliklerle bazi devletle olan islemleri yapabilme olasiligi. Ancak, özel bir kart okuyucusu kullanarak (app cikardilar yeni) ve kisiye özel verilen sertifika ile islem yapilabiliyor. Yine de cok yaygin degil.

Belki bu konuda biraz fazla paranoyak bir insanim (hala akilli telefon kullanmiyorum )

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Komplo hikayelerine inanmam.
    Ancak Türkiye olagan disi önde gidiyor ve ciber güvenlik acisindan pek olumlu bulmuyorum bu kadar basit bir sekilde tüm verilere ulasilmasini.
    Almanya'dada var yeni kimliklerle bazi devletle olan islemleri yapabilme olasiligi. Ancak, özel bir kart okuyucusu kullanarak (app cikardilar yeni) ve kisiye özel verilen sertifika ile islem yapilabiliyor. Yine de cok yaygin degil.

Belki bu konuda biraz fazla paranoyak bir insanim (hala akilli telefon kullanmiyorum )
    Komplo teorisi diye bir şey olamaz,bir teori ya vardır ya yoktur.Ortada bir teori varsa da o zaman inanç söz konusu olamaz.İnanç dinde olur , bir teori ya doğrudur ya yanlıştır.Komplo teorileri diye aşağılanmaya çalışılan bazı konular halk uyanmasın diye o kategoriye sokulur.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Komplo teorisi diye bir şey olamaz,bir teori ya vardır ya yoktur.Ortada bir teori varsa da o zaman inanç söz konusu olamaz.İnanç dinde olur , bir teori ya doğrudur ya yanlıştır.Komplo teorileri diye aşağılanmaya çalışılan bazı konular halk uyanmasın diye o kategoriye sokulur.
    Simdi 2 tip sonuca ulasma var
    Fareler labirent kivrimlarinda burnunu kullaninca tam peynire en yakin yerde orulu bi duvar var
    Yani burun durtusunu sey yapinca unutur gibi ypinca daha iyi sonuc aliyon
    Ama tabi bu fareler birbiriylen iletisim guramiyo cunki rakipler ilk bulan beyniri yeyo
    Gomple teorisi sankim bunun gibinde olabiler

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Zaten kendimi paranoyak olarak göstermem (ki gercekten öyle davranirim bu konuda) insanlarin denetim altina alinmak isteginin oldugu teorisini kabul ettigim anlamina geliyor. Gectigimiz yillarda olusan her felaket (dogasal, finansal, su anda sagliksal) sonrasi bu denetimi bir kademe daha arttirdilar. Simdi bir kac kademe atlayarak gidecekler. Yillardir kredi karti kullanirim, ama sadece ucak bileti alirken ve benzin alirken kullanirdim. Gectigimiz haftalarda normal alisverisimde de kullanmaya basladim (zorunda kaldim daha dogrusu, kasiyerleri korumak icin gerekli görüldügü icin). Kuralci bir insanimdir, begenmesem de konulmus kurallara uyarim.

Ancak bu demek degildir her türlü teoriye acigim. Cok mantik disi olan teoriler var. Isteyen kabul eder, isteyen etmez (dogru görür, yanlis görür).

Zaten kendimi paranoyak olarak göstermem (ki gercekten öyle davranirim bu konuda) insanlarin denetim altina alinmak isteginin oldugu teorisini kabul ettigim anlamina geliyor. Gectigimiz yillarda olusan her felaket (dogasal, finansal, su anda sagliksal) sonrasi bu denetimi bir kademe daha arttirdilar. Simdi bir kac kademe atlayarak gidecekler. Yillardir kredi karti kullanirim, ama sadece ucak bileti alirken ve benzin alirken kullanirdim. Gectigimiz haftalarda normal alisverisimde de kullanmaya basladim (zorunda kaldim daha dogrusu, kasiyerleri korumak icin gerekli görüldügü icin). Kuralci bir insanimdir, begenmesem de konulmus kurallara uyarim.

Ancak bu demek degildir her türlü teoriye acigim. Cok mantik disi olan teoriler var. Isteyen kabul eder, isteyen etmez (dogru görür, yanlis görür).
    Sayin sem rayt morugu
    Kasiyeri degil kendini kolla
    Gredi gartini verdin elemantere
    Tam Cekim yaparkene gonusup dikkatini dagitecen
    Yogusam
    Ustundeki numerolari aklinda tutabilir
    Kotu niyetli Zeki bi kasiyer

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Sayin sem rayt morugu
    Kasiyeri degil kendini kolla
    Gredi gartini verdin elemantere
    Tam Cekim yaparkene gonusup dikkatini dagitecen
    Yogusam
    Ustundeki numerolari aklinda tutabilir
    Kotu niyetli Zeki bi kasiyer
    Gartimi elimden kimseye virmem, mirak itme.
    Gartimi hemide ozaktan tutim.

Arada bazı salakça teoriler salıyorlar piyasaya ,böylece asıl mantıklı olanlar da saçma gelsin insanlara isteniyor.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •