Originally Posted by Webster 7.18 iken dedim Suan bakin kac??? 7,2236....
Originally Posted by jmk99 Eurobond işini düşünmek lazım... Ustad eurobond fonlarinin iyi getiri saglamasi icin , cds dususu yeterli olur mu sadece ? Cds miz duserken dovizin de artmasi gerekli mi ?
Originally Posted by Webster Daxin cani cehenneme Bize etkisi olmaz Ooo kuzuya sizde ortak olacaksaniz yetmez Danaya girme vakti geldi Ben 95 bin olmadan ne turpun borsasinda nede hakanimin borsasinda işlem acmam
Originally Posted by myfinans 7,2236.... 10 k alinsaydi bir saatte 500 tl cepteydi yani
Originally Posted by Black Mirror Ustad eurobond fonlarinin iyi getiri saglamasi icin , cds dususu yeterli olur mu sadece ? Cds miz duserken dovizin de artmasi gerekli mi ? Şu ortamda eurobond fonu değil, eurobond alnmalı. Eurobond fonunda CDS düşerken kurda düşerse beklenen getiri sağlanamayabilir.
Originally Posted by onur1064 Ben 95 bin olmadan ne turpun borsasinda nede hakanimin borsasinda işlem acmam Hahaninkine uzun sure giremeyecegiz gibi ama trump reyiz bir guzellik yapabilir Tetikte olmak lazim
Originally Posted by Webster Ons 1620 ye mi cideyur daaaaa 1619.969 den donmus adi 😀
Originally Posted by Webster 10 k alinsaydi bir saatte 500 tl cepteydi yani Ama euroda TFX'de makası 3 kuruşa kadar çıkartıyor geceleri. Yani istenilen performansı vermiyor euroda. Sterlinde'de dahada açıyor makası. Dolar ve gram iyi. Ama gramdada 32 kuralı var.
Forum Rules
Yer İmleri