Sayfa 632/1003 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 5,049 - 5,056 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    https://abcgazetesi.com/yeni-safak-y...ruyorlar-95702 (yazar diye geçinen aşağılık ş..ler)
    siz böyle muşmula suratlıları geviş getirdiğini iddia ettiği bilim insanlarına özellikle dr lara yalvarırken görmelisiniz. Askerde iken bazen gece tıraş olur öyle giderdik hastaneye malum ankarada kış ayları hava buz... Sevgili bir tuğgeneral bize fırça atardı, subaymısınız at hırsızımısınız diye... Karısı lenfoma hastası idi, serviste yatarken bir gece fenalaştı,yoğun bakıma aldık. O fırça attığı dr'ların ayağına kapanıp karımı kurtarın diye hönküre hönküre ağladığını gördü bu gözler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
    Bugun haftanin son gunu.Risk tasimak istemeyen yatirimcilar olacaktir.Ayrica onumuzdeki 1-2 hafta vakalarda artis ve tepe yapmasi bekleniyor.Anliyacaginiz bu sartlar altinda birakin artmayi mevcut paramizi korusak yeter.Bu arada borsada olmaz diye bir sey yok.Bunuda akildan cikarmamak gerek.y.t.d

3.  Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Yapı Kredi ile trampa yap diyor şeytan. 1.81 e düştü
    ortak ykb 149 da iken bu 8 lerde idi belki 40 defa değiştireyim dedim hep h atilla gelecek muhabbeti bir reis bir Çavuşoğlu konuşur geldi geliyor mal elimizde şişti

Alıntı Originally Posted by neobal Yazıyı Oku
    ortak ykb 149 da iken bu 8 lerde idi belki 40 defa değiştireyim dedim hep h atilla gelecek muhabbeti bir reis bir Çavuşoğlu konuşur geldi geliyor mal elimizde şişti
    ortak sen maske işine girmedin mi
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5. kimbilir belki yine ykb 149 dönerken buda 8 lere gelir ve dünya tersine dönmüş olur

6.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    ortak sen maske işine girmedin mi
    ortak spor malzemelerini aldığım şirket ne sorsam yok çekiyorlar dedim siz ne yapıyorsunuz şuanda maske imalatı dediler millet eve hapsoldu saşlonlar kapalı elimizde spor malzemesi kalmadı yerindede yok

7. büyük düşüş ve onun büyük tepkisi bitti, sonra sakinlik başladı, senet bazlı hareketler olacak ama bankalar taş gibi ağır ve onları hareket ettirecek güç yok. vobda aynı kimseye 1 puan vermiyor.

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Banka mehter marşıyla alır ,yukarıdan izmir marşıyla basarlar

666 sen ismini değiştir bunun sülün 'den ziyade karabatak gibi bu ,yutmadığı kalmadı

TH geldi aklıma
    https://i.hizliresim.com/MX6sVe.png
    Karabatagin ozelligi o iste. Dalip cikmak. Seans icinde %6 eksiden %8 artiya gectigi olurdu. Her gun en asagi %5 marji var. Dalip dalip cikar. Bazen de dipten balik yakalardi. Halk'a uymaz o, cok fazla yataya giriyor.

Sayfa 632/1003 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •