Sayfa 872/1003 İlkİlk ... 372772822862870871872873874882922972 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 6,969 - 6,976 arası.

Konu: Viop - XV

1. Cok ciddi bir kuresel kriz yasadigimiz asikar. Su anda saglik konusu daha on planda oldugu icin isin ekonomik boyutlari hakkinda henuz pek konusulmuyor. Zira bir projeksiyon cizmekte guc cunku salginin ne zamana kadar surecegi beli degil.

Belli olan sey cok ciddi sonuclari olacagi ve ulkelerin farkli seviyelerde etkilenecegi.

Maalesef bizde pek kotu bir zamanda yakalandik. Yuksek issizlik, fakirlesen halk, hane halki ve ozel sektorun borc yuku vs gibi pek cok negatif etmenimiz daha var maalesef.

Fakat artik eski dunya olmayacak, eskisi gibi yasayacak insanlar, artik asla hicbirsey 1 Ocak 2020 gibi olmayacak vs laflarina da guluyorum.

Beyler dunya savasi cikmadi, ulkelere atom bombasi yagmadi. Fabrikalar yerinde, aletler saglam, calistiracak kisiler bekliyor, restoranlar, kafeler, sinemalar, stadyumlar, calisanlar, oyuncular yerinde. Havalimanlari sapasaglam, ucaklar yerde sadece bekliyor, oteller yerinde.

Salginin yenilmesine muteakip, insanlarin psikolojik travmayi atlatmasiyla beraber, ihtiyaclar, istekler hasil olacaktir.

Gerekli olan sey bu yapiyi o gune kadar ayakta tutacak finanstir.

Cok kolay olacak vs demiyorum asla. Cok ciddi sonuclari oldu, oluyor, olacak. Sermaye transferi, batanlar cikanlar, degiseb hukumetler, gosteriler vs olur olacaktir.

Ama dunya duzeni degisecek, fanus icinde yasayacak insanoglu adeta, asla eski hayat tarzi geri gelmeyecek vs bunlar deli sacmasi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    bugün

Yılbaşından

Benim takip edebildiğim kadarıyla genelde TEB vadelide satıyorsa spot alıyor; vadelide sarıyorsa spotta alıyor,
    Bir çeşit hedge ediyor olabilir, dövizde yapsa anlayabilirim, veya spot alırken vadelide totalde short olsa
    mantıklı gelecek ama tam tersi vadelide blok long aylardır, spotta da aylardır satıyor, düz bakınca kendi ayağına sıkıyor gibi
    görünsede arkada mutlaka bir sebebi vardır,
    nisan vadenin kapanışında bakarız büyük ihtimalle cedit zarar rekoru kıracak gibi görünüyor, zararına çok ciddi poz kapattı

3. Seker ogla vardi bir ara vobta kazananlar kulubu. Sekerini yaladilar yok galiba artik.

4. Biz zaten özelleştirme adı altında tekel,seka,eti gümüş , petkim ,tüpraş , telekom, şeker fabrikaları, milli piyango dairesi vs vs sattık durduk.

Bize servet transferi çok koymaz

Transfer edebilecekleri bir kulağımızın arkası kaldı.

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

5. Bir soru sormak istiyorum amatörce .

Her gün iki üç u30 hissesi tavan hareketini kim yaptırıyor .

Kamyonla mal satan yabancı var ise kim kaşınıyor karşısında bunların .

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bigşort abi hulku 3 tl den alırım
    Seni bilemem ama çoğu kişi 3 ten alamaz,
    Öyle haberler pompalanır ki, 2 yi bekler, sonra 1 lira olsun alayım der. 1 lira olunca da batacak bu banka, batığa niye para yatırayım der. Bu filmi çok gördüm.
    Sene 2008, 2x binli endeks rakamı var, millet, "çok pahalı, 17 bine insin alayım" diye bekliyordu. [emoji23]

7.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Seni bilemem ama çoğu kişi 3 ten alamaz,
    Öyle haberler pompalanır ki, 2 yi bekler, sonra 1 lira olsun alayım der. 1 lira olunca da batacak bu banka, batığa niye para yatırayım der. Bu filmi çok gördüm.
    Sene 2008, 2x binli endeks rakamı var, millet, "çok pahalı, 17 bine insin alayım" diye bekliyordu. [emoji23]
    Ben 1.1 a Tofaş alırken işyerinden arkadaşlar manyakmısın. 0.60 0.70 kuruştan alırsın diyorlardı

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Haklısınız, Krizlerden sonra sert ralliler oluyor.
    Şu koronAyı krizi bi bitsin, sağ kalırsak 2022 de ralli yaparız
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 872/1003 İlkİlk ... 372772822862870871872873874882922972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •