-

Originally Posted by
DeliKAN
Armagedon dediniz de aklıma geldi.
Biriniz topiğin girişinde erketeye yatsın, Forum Yöneticileri gelirse parolayı söylesin.
Parola : Dolar düşüyor, kaçın. 
Bu kadar çok yazarsak dikkat çekeriz birazdan gelirler zaten . Dönüşümlü, idareli yazalım.
Ya da bi 70 lik gönderip sızmalarını bekleyelim .
-

Originally Posted by
dimitris
Kadim dinlerle ilgili bir kitap okuyordum . Bugün büyü işine falan daldı kitap . İsterseniz sallayayım birkaç tane . Ezberledim hepsini. Nükleere falan gerek kalmaz .
Olur da, büyükananemin kiyamet hikayeleri aklima geldikce, simdi bile nükleerden fazla korkuyorum.
-

Originally Posted by
samreit
Olur da, büyükananemin kiyamet hikayeleri aklima geldikce, simdi bile nükleerden fazla korkuyorum.
Salgın hastalık,depremler ,savaş,çekirge sürüsü,bina zina çoğalması alametlerin maşallah hepsi belirdi
-

Originally Posted by
dimitris
Bu kadar çok yazarsak dikkat çekeriz birazdan gelirler zaten ..
Bir de yazdıklarımızı kendimiz silmeyelim. Sildiğimiz yazıları okuyabiliyorlarmış.
Silmezsek okuyamazlar.
-

Originally Posted by
samreit
Ben de tırstım okurken , yoksa şeytanlardan birisini çağırıp biraz dolar ateşle diyecektim .
-

Originally Posted by
DeliKAN
Bir de yazdıklarımızı kendimiz silmeyelim. Sildiğimiz yazıları okuyabiliyorlarmış.
Silmezsek okuyamazlar.

Dahice. Senden iyi mason olur abi . Gizlemek istediklerini insanların gözünün önüne saklıyorsun. Gel seni gizli tarikatıma alayım. Çok para var bu işte.
-

Originally Posted by
hkm
Salgın hastalık,depremler ,savaş,çekirge sürüsü,bina zina çoğalması alametlerin maşallah hepsi belirdi
Rahmetlinin hikayeleri baska türlüydü.
Korku filmleri gibi.
En kötüsü kafani pecereden cikardigin zaman, kelleni kesecekler hikayesiydi, rüyalarima girerdi.
-

Originally Posted by
dimitris
Dahice. Senden iyi mason olur abi . Gizlemek istediklerini insanların gözünün önüne saklıyorsun. Gel seni gizli tarikatıma alayım. Çok para var bu işte.
Yahu o işin alayı her gün dünyada yüzlerce kez yapılıyor.Genelde özgür basın diyoruz biz ona.
))))))))))))
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri