Sayfa 879/1003 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,025 - 7,032 arası.

Konu: Viop - XV

1. Bu maskeyi bu gün takarsin yarın takarsin ömür boyu takamazsin bu griplebir gün karşılaşma olacak hatta bunun üzerine çıkacak covid 19 olur 20 olur ama bundan daha kötüsü olur. Bu hastalık yinede Çin'den yada Hindistan dan çıkar otu boku yiyen onlar. Ha bu testin gerçek doğru yapılmasi PCR cihazı ile olur oda çok pahalı bizde bu cihazın yerli kiti yoktur. Çünkü cihaz yabancının hızlı test yada başka testin güvenirliği de PCR göre daha düşüktür.

2. Plasebo etkisi var ama ,asdaf. Maskesiz olmaktansa ağza tulbentin bile faydalı.
     Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    koruyuculuğu 0, o maskelerin..........
    bang bang you shot me down..

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    başkanlık sistemi değil vesayet rejimi var.. kuvvetler ayrılığı kalmadı.. problem çok..

işler akape nin ilk yıllarında da yürümüyordu (çıraklık, kalfalık dönemleri ) , sözde ustalık döneminde de yürümüyor..

bariz gerçek.. nedeni sistem değil , siyasal islamcı zihniyet..
    Siyasal islam a dair( imamhatiplerle ilgili çalışma (eğitimci olarak başarısız olacğından emindim ve bitti zaten) Tek bir örnek ver

4.  Alıntı Originally Posted by ekinoks9798 Yazıyı Oku
    Adam baktı eski sistemle iş yürümyor başkanlık sistemine getirdi İşten anlayan bakanlar çalışıyor biraz zaman ihtiyacı var sistemin Bu ülke hepimizin Cumhurbaşkanı da Hükümetde devlet te bizim eleştirelim ama küfür ne hakaret ne bburası borsa topiği Embesillik yapıyor ve gerçekmiş gibi herkesi kandırıyor utanmasa Virüsü reisten bilecek
    İşten anlayan damat mi tarım bakanı mi ulaştırma bakanı mi bakanları say desem hepsini sayamazsin. Bu kadar yetki yarın bir vatan haininin eline geçsin görürüz ne olduğunu o zaman da ağlarsın. Kaldiki bir seçim uğruna ülke bölündü ülkenin yarısı birbirinden nefret ediyor.

5. Üstad kimsenin hayatını umursadiklarini düşünmüyorum. Boyle zor zamanlarda titanicdeki durum yaşanıyor. Onlar için ölenler ölmesi gerekenler zaten.

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Durum çok vahim kimse anlamıyor sabah tvde gördüm ekvatorda morglar dolmuş polis tabutu sokağın ortasına bırakıp kaçıyor şok oldum ya

Ya abd ona ne demeli 5 tane bebek pozitif çıkmış hatta biri 1aylık

Neymiş gençler çocuklar sıkıntı yokmuş bok yok hergün 10 larca Prof çıkıyor aynı martavalı okuyor arkadaş ciddi durum ciddi ciddi anlayın ne allah ne hükümet nede başkası sizi düşünmüyor kurtaramaz da

Tüküreyim borsanız alavere ile akıtılan paraya

Arkadaş sizin borsanız batsın para basmanız batsın pezo Trump çocuğu ölse annesi ölse babası ölse dermiki para bas fede basılan para direk sağlık çalışanlra ilaçlara der borsaya sokana ben sokarım der ama kendisini koruduğu için yakını ölmediği için ölen umrumda değil

İlaç bulunsa 1 yıl sürer diyorlar 3 aylık bilanço belli

İlla ölmemizmi lazım
    bang bang you shot me down..

6. Ben bu ülkeyi bu durumdan çıkarabilecek kapasiteyi sadece babacan da görüyorum.

ilerleme işin doğasında var..

mesela 1980-2000 arası dönem ondan önceki dönem olan 1960-1980 den iyiydi.. hastane yol telekomunikasyon gibi alanlar..
    1960-1980 arası ise 1940-1960 arası dönemden iyidir..

iyi olmak zorunda.. zira vergi topluyorsun.. her yıl %4-5 büyüyorsun.. cumhuriyet ortalaması..haliyle 2000-2020 arası dönemin geçmiş dönemlerden bazı alanlarda ilerlerme göstermiş olması normal..

ancak akape döneminde ana problem sistemi yok etmesi.. liyakati bitirmesi.. eğitim sistemini.. dış politikayı..israfın artık nerdeyse kurumsal hala gelmesi.. yüksek vergiler.. cumhuriyet tarihinin en yüksek vergileri toplanıyor ve israf ediliyor ya da siyasal proceleri için harcanıyor..

dolayısıyla.. "yol yabdı" gibi beton ve benzeri icraatler ile iyi işler yaptı demek boş işler.. her açıdan batırdı.. borca soktu.. gelecek nesilleri ipotek altına soktu..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İşten anlayan damat mi tarım bakanı mi ulaştırma bakanı mi bakanları say desem hepsini sayamazsin. Bu kadar yetki yarın bir vatan haininin eline geçsin görürüz ne olduğunu o zaman da ağlarsın. Kaldiki bir seçim uğruna ülke bölündü ülkenin yarısı birbirinden nefret ediyor.
    Ben Teröristlerden başka kimseden nefret etmiyorum sağlık baakanı eğitim bakanı turizm bakanı ehil değil mi damatla ilgili haklısınız

Sayfa 879/1003 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •