21 günlük üssel hareketli ortalama 55 günlüğü yukarıdan aşağıya doğru kesiyor. Şuan hisse tam 100 günlük ortalaması olan 2.07'de. Pozitif uyumsuzluk falan da görünmüyor. Spek kağıdı rahat bırakırsa yukarı gitmesi için hiçbir sebep yok. ben düşüş bekliyorum. 200 günlük ortalaması 1.75'de ama oraya bırakmadan alıcısı gelir diye düşünüyorum.
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Temel analiz yaptım. Şirket büyük ihtimal ilk çeyrek zarar açıklayacak, pd/dd'si daha önce hiç bu seviyelere gelmemiş, aracı kurumların yazılımlarından baktığınız zaman 1.20 görünür ama şuan biz biliyoruz ki 1.40'larda ve benim bildiğim iş yatırım 0.90 üzerine bile çıkmadı bu spekülasyon sürecine kadar ayrıca kağıt brüt cezası yemiş ve ek olarak da tüm dünya kriz durumunda, resesyonun kapısındayız falan. Bu gidişat devam ederse ki edecek gibi duruyor, şirket seneye temettü bile ödemeyecektir büyük ihtimal.
Bu ortamda bile hala yukarı vururlarsa bu kağıdı, isterlerse 10 lira yapsınlar açıkçası ben bulaşmam. Eskisi gibi tıngır mıngır, günlük 3 kuruş aşağı 5 kuruş yukarı hareket eden işyat geri gelsin her kademeden biriktirelim.
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Haftalik deger kaybi yaklasik 200.000 tl.
Sent from my iPhone using Tapatalk
imza yok.
Yer İmleri