Bu olayın cılkını çıkardınız... İşin gerçeği tabii ki bu değil. Bu çöp dağlarının olduğu zamanlarda işçiler grev yapmış 15 gün... Çöpleri toplamamışlar... Demokrasi varmış. Şimdi varmı yapabilecek bunu. İnsanlar grev yapmasına rağmen işinden atılmamış. Şimdikiler zaten taşeron. Yasal hakları bile yok. O yıllarda benim yaşadığım şehirde böyle çöp dağları görmedim. Sizinkiler klasik bir şekilde karalamaya devam ediyor.
Ayrıca geçmişte hata yapanlar geçmişte kaldı. Onlar cezasını aldı. Ama onların beceriksizlik ve dürüstlüğünden dolayı meydan böyle bir zihniyete kaldı. Şimdi ki belediye başkanları akp nin her türlü engeline rağmen mükemmel çalışıyor. İnsanlar bu yalan dolan resimleri artık kaale almıyor
TÜİK in müdürünü atıp Berat ın arkadaşını müdür yaptılar
Okullarda da kimlerin müdür olduğu belli
Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.
Haa anladım en tehlikelisi zamanında fetullahcılar yapmıştı içki içip namaz kılmayıp ama hocalarına tapanlar yani
Yav arkadaş ben şunu anlamıyorum hırsıza hırsız diyeceksin ben makama saygılıyım şöyle anlatayım belki daha iyi anlarsın or çocuğu apo cb olsa ben ona küfür ederim şahsına makamına değil onun cb olmadı or çocuğu olduğu gerçeğini değiştirmez
Dünyanın bugünkü durumunda
Pazartesi bist 100
artı mı?
eksi mi?
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Yer İmleri