TR nin ürettiği meyve ve sebze iç piyasa için çok fazla.
eğer turist gelmez ve ihracaat olmazsa mal tarlada kalır.
TR nin ürettiği meyve ve sebze iç piyasa için çok fazla.
eğer turist gelmez ve ihracaat olmazsa mal tarlada kalır.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Cin ya bu virusu icat edip panzehiri insanlara bir sekilde verdi ya da dunyayi ciddi sekilde kandirdi. Bedelini odemeleri lazim. Tum dunya vatandaslarina 10 ar bin dolar tazmknat mesela
Kiraz ihracat olmaz ise halk ilk kez napolyon yer demiştim ooo biz yiyoruz zaten diyenler oldu büyük şehirlerden [emoji16]
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Onu demek istemedim 2016 dibinden alan dolar bazında 3.5 kata yakın kazandı zirvede .
Bizde kaç kazandı da hala çıkacak fonlar deniliyor hedge fonlar .
Bovespa ile örnek verirken onun kuruna şirketlerine bakmadan biz onun üstündeyiz onu yakalamamız lazım ne demek .
Sanki döviz kuru eşit ekonomi eşit nedir bu sayıları karşı bağlantı kurma çabası .
Bizde sene başında 12 milyar dolar şirketimizinde olduğunu düşünmüyorum bakmak lazım .
Sonuçta her şey birbirinden bağımsız ve farklıdır bağlantı ve mantık kurmak her zaman doğru değildir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Limak İnşaat Ukrayna'da köprü ve yollar inşa edecek -AA
KİEV (AA) - Limak İnşaat ile Ukrayna Devlet Kara Yolları Kurumu (Ukravtodor) arasında, Ukrayna'daki çeşitli projelerin inşaatına yönelik iş birliği anlaşması imzalandı.
Limak İnşaat'tan yapılan yazılı açıklamada, Ukrayna'daki bazı altyapı projelerine yönelik Ukravtodor ile iş birliği anlaşmasının imzalandığı belirtildi.
Ukrayna'nın başkenti Kiev'de düzenlenen imza törenine Limak İnşaat Ukrayna Müteahhit Temsilcisi Mustafa Tolga Ergin ve Ukravtodor Genel Müdürü Oleksandr Kurbakov katıldı.
Törende konuşan Ergin, Ukrayna'da yapılması planlanan yol ve köprü projeleriyle ülkedeki inşaat faaliyetlerini artırarak Ukrayna'ya değer katacak işler yapma hedefinde olduklarını söyledi.
Kurbakov da burada yaptığı konuşmada, bu yıl Ukrayna genelinde 4 bin kilometre yol inşa edilmesinin planlandığına işaret ederek, "Türk inşaat firmalarının tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. Bugün imzaladığımız anlaşma, Ukrayna'da şimdiye kadar tek seferde imzalanan en büyük altyapı proje anlaşmasıdır." diye konuştu.
Türk firmaları için Ukrayna'da önemli fırsatlar bulunduğunun altını çizen Kurbakov, Türk şirketlerini yatırım yapmak üzere Ukrayna'ya davet ettiklerini söyledi.
Açıklamada, imzalanan anlaşmanın toplam 927,6 kilometre uzunluğunda yedi adet yol projesi ve Nikolayev ilinde bir asma köprünün inşaatını kapsadığı bilgisine yer verilirken projelerin toplam değerinin yaklaşık 3 milyar dolar olduğu kaydedildi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Yer İmleri