Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8023 madde; 1 - 8 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Yeterki damat olmasın.
    ben Hukumete Muhalif biriyim ama BErat Albayrak a cok yuklenildigini dusunuyorum.

Simdi Ekonomi kotu, Hukuki olarak yeterliligin yerlerde, Suriyede savas ve Goc sorunun var, Ulke Terorler ugrasiyor, Toplum kutuplasmis, Yetisen BEyinlerin kafasi calisan adamlarin ilk hedefleri yurtdisina kacmak -Almanyada Berlinde Her Yazilim sirketinde Turkiyeden yeni gelenler var.-, S400, Rahip Brunson problemi vesaire cikmis,
    simdi de Korona,

Bunlarin hic birinin nedeni bu adam deil. Bu adam geldi diye s400 problemi olmadi, baskalari yapti.
    Rahip Brunson olayindan bir etkisi yok,
    Yetisen beyinler 2013 den beri kaciyordu,
    Idlip problemini de bu adam cikarmadi,
    Merkez bankasinin bagimsizligini da bu adam bitirmedi. COk daha oncleri de vardi
    Suriye Savas goc, oranin ic islerine karisma vesaire bu adam zamanida olmasi

belki basarili olup olmadigini sorgulayabilrsiniz ama Yukaridaki problemler nedeniyle ekonomi cok sarsildi. O yuzden bence bu kadar yuklenmenin dogru olmadigini dusnuyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by erick_von_manhstein2 Yazıyı Oku
    ben Hukumete Muhalif biriyim ama BErat Albayrak a cok yuklenildigini dusunuyorum.

Simdi Ekonomi kotu, Hukuki olarak yeterliligin yerlerde, Suriyede savas ve Goc sorunun var, Ulke Terorler ugrasiyor, Toplum kutuplasmis, Yetisen BEyinlerin kafasi calisan adamlarin ilk hedefleri yurtdisina kacmak -Almanyada Berlinde Her Yazilim sirketinde Turkiyeden yeni gelenler var.-, S400, Rahip Brunson problemi vesaire cikmis,
    simdi de Korona,

Bunlarin hic birinin nedeni bu adam deil. Bu adam geldi diye s400 problemi olmadi, baskalari yapti.
    Rahip Brunson olayindan bir etkisi yok,
    Yetisen beyinler 2013 den beri kaciyordu,
    Idlip problemini de bu adam cikarmadi,
    Merkez bankasinin bagimsizligini da bu adam bitirmedi. COk daha oncleri de vardi
    Suriye Savas goc, oranin ic islerine karisma vesaire bu adam zamanida olmasi

belki basarili olup olmadigini sorgulayabilrsiniz ama Yukaridaki problemler nedeniyle ekonomi cok sarsildi. O yuzden bence bu kadar yuklenmenin dogru olmadigini dusnuyorum.
    ben hayatımda hiç muhalif olmamıştım taki 3 katımdaki evimde bir sabah ağlayarak uyanana kadar.
    işte anladım ki o zaman yalan söylüyorlar 2013 gezi parkı olayları.

Berat beye çok yüklenmiyorlar az bile yükleniyorlar. Ben onun yerinde olsam kabul etmezdim o görevi.
    Hangi üniversiteyi hangi derece ile bitirmiştir veya hangi şirketi yönetip başarıya ulaştırmıştır.
    Hangi devlet kurumunda fikirleri ve çalışması ile orayı hak etmiştir.

söylediklerin onla ilgisi olmayabilir ama doğru adımları atamadı.
    1 yılda kaç defa paket açıkladı. o paketteki maddelerin hangileri gerçek hayatta uygulandı.
    yabancılar dalga geçmedi mi powerpoint sunumu yapmayı artık bırakın diye.
    Evet suçlu Berat bey değil belki ama donanımlı biri gerekiyor.
    Şimdi bana gel sen Ferrarinin F1 pilotu ol deseler kabul etmem.
    Nedeni belli o donanımda biri değilim 1,5 saatlik maratonu tamamlarken 2 kilo sıvı kaybettiğim an yarışta bayılırım ölürüm öldürürüm.

Acilen görevi bana devretmeli. Ekonomiyi ben yönetmeliyim. Doları yıl sonuna kadar 3 liranın altına çekerim.
    Gaza geldim gene doktor yok mu aranızda doktorrrrrrrrrr !

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by erick_von_manhstein2 Yazıyı Oku
    b -Almanyada Berlinde Her Yazilim sirketinde Turkiyeden yeni gelenler var.-,
    Bu dogrumu ya? Wooww

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •