Corona günlerinde şunu öğrendim şahsen...gerçi daha önce öğrendiğim şey daha da pekişti demek daha doğru...ev ve araba ne kadar büyük, ne kadar geniş o kadar iyi.
Tabii ki, herkesin bütçesi farklı. Ben demiyorum ki borç harç alınsın...şunu akıldan çıkarmamak lazım, ayağını yorganına göre uzat. İyi tasarruf et, tasarruflarını doğru yatırım kararları ile büyüt...evini ve arabanı mümkün olduğunca az borçla al.
Evde, yaşlı annem dahil 5 kişi yaşıyoruz...mutfak dahil herkese bir oda düşüyor...fazla kafayı sıyırmadan güzel güzel yaşayıp gidiyoruz...herkes yine az çok özel hayatını sürdürebiliyor evde...bu çok değerli.
Alış veriş vs için mecburen dışarı çıkıyorum...arabam da bşr nevi küçük ev sayılır...zorda kalırsam arabamı da ev olarak kullanabilirim
Site aidatı konusuna gelince...önemli olan hangi hizmet için ne kadar ödüyoruz...ben hizmet aldığım kalemler için 200 tl aidat ödüyorum, hepsine değer...hani meşhur tabir varya, ödediğime değer diyorum...Allah site dışında yaşamak durumunda bakarmasın inşallah,
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri