Spek dediğin spekülasyon yapmıyor ki sadece ,bizdeki spekler manüplasyonun da daniskasını yapıyor.Lakap başta yanlış konmuş ordan yırtıyorlar.Yoksa aslına bakarsanız ben borsayı hep kumar olarak görmüşümdür.Onlar da masada biz de, kızılacak bir şey yok,bu oyunu hileleri dahil bilmeyen oynamamalı.
''spekülatörler dünyanın en zeki insanlarıdır, elmayı yazın 30 kuruşa alırlar, soğuk hava deposunda saklayıp kışın 5 liradan satarlar, niye kızıyorsunuz onlara sende yap elini tutan mı var''
Besim tibuk(asabı bozuk bir adamın portresi kitabından yada direkt ağzındandır, aklımda kalmış) eski patronumdur.
Mantığınızı fazla zorlamayın bence.
Mantık kolaya kaçmayı sever, zorlanmayı sevmez. Zorlardıkça sizi iyice yanılgıya sürer.
Mantığınızı fazla zorlamayın bence.
Mantığınız yine yanıltıyor sizi. Paraşütü açtınız ama aşağıdan gelen rüzgar sizi indirmek yerine daha da yükseltti.
Buna ne diyeceğiz. ?
Hani siz tıpçıların sık sık kullandığı NŞA var ya, işte ben de soruyu ideal şartlar altında şeklinde sordum.
Bir de bana inanmıyorsunuz madem. İlk bulduğum site şu... https://www.onlinefizik.com/agir-cis...usme-hareketi/
Yer İmleri