Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Spekülasyonun tanımı için sözlüğe bakmama gerek yok ,ben 20 yıllık borsacıyım sn delikan)))))))))))
    Spekülasyon kelimesini en yanlış kullanan kişiler borsacılardır. Kötü bir şey olduğunu sanırlar.

Bu forumda bile spek tabiri meşhurdur, hep de küfür yer bu spek. (her kim ise artık)

Kötü olan maniplasyondur, ama hiç kimse manip diye birilerine küfretmiyor.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,304
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Spekülasyon kelimesini en yanlış kullanan kişiler borsacılardır. Kötü bir şey olduğunu sanırlar.

Bu forumda bile spek tabiri meşhurdur, hep de küfür yer bu spek. (her kim ise artık)

Yav kimi bulursak artık....
    Nosce Te Ipsum ... Yatırım tavsiyesi değildir.

Spek dediğin spekülasyon yapmıyor ki sadece ,bizdeki spekler manüplasyonun da daniskasını yapıyor.Lakap başta yanlış konmuş ordan yırtıyorlar.Yoksa aslına bakarsanız ben borsayı hep kumar olarak görmüşümdür.Onlar da masada biz de, kızılacak bir şey yok,bu oyunu hileleri dahil bilmeyen oynamamalı.

''spekülatörler dünyanın en zeki insanlarıdır, elmayı yazın 30 kuruşa alırlar, soğuk hava deposunda saklayıp kışın 5 liradan satarlar, niye kızıyorsunuz onlara sende yap elini tutan mı var''

Besim tibuk(asabı bozuk bir adamın portresi kitabından yada direkt ağzındandır, aklımda kalmış) eski patronumdur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Mantığınızı fazla zorlamayın bence.

Mantık kolaya kaçmayı sever, zorlanmayı sevmez. Zorlardıkça sizi iyice yanılgıya sürer.

Mantık kolaya kaçmayı sever, zorlanmayı sevmez. Zorlardıkça sizi iyice yanılgıya sürer.

Sn delikan uçaktan paraşütle atladınız.Paraşütü açsanızda açmasanızda aynı kütleye sahipsiniz.Yere inme zamanınız aynımı olur.Paraşütü açdınız 10 dakka açmadınız gene 10 dakka öyle mi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn delikan uçaktan paraşütle atladınız.Paraşütü açsanızda açmasanızda aynı kütleye sahipsiniz.Yere inme zamanınız aynımı olur.Paraşütü açdınız 10 dakka açmadınız gene 10 dakka öyle mi.
    Mantığınız yine yanıltıyor sizi. Paraşütü açtınız ama aşağıdan gelen rüzgar sizi indirmek yerine daha da yükseltti.

Buna ne diyeceğiz. ?

Hani siz tıpçıların sık sık kullandığı NŞA var ya, işte ben de soruyu ideal şartlar altında şeklinde sordum.

Bir de bana inanmıyorsunuz madem. İlk bulduğum site şu... https://www.onlinefizik.com/agir-cis...usme-hareketi/

Mantığınız yine yanıltıyor sizi. Paraşütü açtınız ama aşağıdan gelen rüzgar sizi indirmek yerine daha da yükseltti.

Buna ne diyeceğiz. ?

Hani siz tıpçıların sık sık kullandığı NŞA var ya, işte ben de soruyu ideal şartlar altında şeklinde sordum.

Bir de bana inanmıyorsunuz madem. İlk bulduğum site şu... https://www.onlinefizik.com/agir-cis...usme-hareketi/
    Alıntıladığınız sitedeki son cümleyi okudunuz mu.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •