Sayfa 40/1002 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 313 - 320 arası.

Konu: Viop - XVI

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Maalt hissesine bakar mısınız? Her gün işlem yaptım neredeyse, 16 liradan 100 lirayı gördü otel...
    Halbuki turist yok bir şey yok bu sene kötü geçecek ama hisse tersini yapıyor... bu da dolandırıcılık tabiiki.
    Hocam bu tarz hisseler telegram hisseleri. Bir lider cikiyor ve bazilari destek oluyor fiyati yukari cekmeye. Sig hisse oldugu icin bunu yapabiliyorlar

2. Bankaları ısrarla almıyorlar. Sanırım endeksin gitmesini istemiyorlar

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Endeks benim gordugum yukarida patinaj atiyor. Gitmeye istekli degil. Zaten petrol cds ve dolar endeksi baskiliyor. Yurtdisi borsalarinda kar satislari gelirse burayi gomerler.
    Gel senle spotta trade edelim. Bir sürü hisse var, hem daha eğlenceli, gerekirse 10 tane hisse alıp satıyorsun... 5-10 kademe yetiyor..

Yapman gereken, hisse yükselişle açıyor 3 lira altında fiyatlanmayanı seçiyoruz... mesela yüzde 6 çıktı, aşşağıdaki direnci belirleyip hissehi alıyoruz.. ağırlık ortalamada kullanabilirsin... veya rsi, aşşağıya çekip yukarı gittiğinde... 10 hisseden 6-7 sinde getiri oluyor.. 5-10 kademe stop... acayip zaman geçiriyorsun..

4.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Hocam bu tarz hisseler telegram hisseleri. Bir lider cikiyor ve bazilari destek oluyor fiyati yukari cekmeye. Sig hisse oldugu icin bunu yapabiliyorlar
    Hocam..
    Biz vadeli de 200-300bin liralık risk alıyoruz... margin riski var...
    Ee o hisseye ben 5 lira yapıştırsam 20-30bin toparlarım... vadeli de kaç 5bin lira kaptırdık... en azından sıfırlanmazsın...

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Hocam..
    Biz vadeli de 200-300bin liralık risk alıyoruz... margin riski var...
    Ee o hisseye ben 5 lira yapıştırsam 20-30bin toparlarım... vadeli de kaç 5bin lira kaptırdık... en azından sıfırlanmazsın...
    Su zamanda ozellikle aciga satis yasaklandiktan sonra spotta oynamak daha mantikli. Vadeli de kazanmak ozellikle pay vadelilerde cok zor.

Benim pek ilgilenecek vaktim olmuyor. Eskiden bende trade ediyordum ama artik ilgimi cekmiyor.

Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Bankaları ısrarla almıyorlar. Sanırım endeksin gitmesini istemiyorlar

Cdsler 700 e dayanmis. Butun enkaz bankalara yikilmis. Nasil gitsin

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Cdsler 700 e dayanmis. Butun enkaz bankalara yikilmis. Nasil gitsin
    Temele bakıyorsak pegasus un şu an tavanda olmaması gerekiyor. Tek amaç çarpmak işte. Mantıklı düşünenler mi soyulacak yalan söyleyenler mi bilemiyorum artık

8.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Bankaları ısrarla almıyorlar. Sanırım endeksin gitmesini istemiyorlar

tam tersi giyotin onlar. kelleleri onlar sepete koyacak esasen.

Sayfa 40/1002 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •