-

Originally Posted by
Moruk
Sanırsam karaciğer için turşu greyfurt başta
Sebze Meyve ağırlıklı
Karaciğer için;
https://www.turuncuecza.com/strath-damla-30-ml
-

Originally Posted by
SmuraY
Bu virüs doğaldır veya yapaydır bilmem. Ama gerçekle yaraltılmak istenen korku paralel değil. Pompalanan korku daha fazla. Sokağa çıkma vs. gibi önlemler sağlık sistemi çöküp bir anda 100 binler hastalanmasın diye ama algı sanki ebola gibi kapan ölecek şeklinde.
Ailenin eline colugun cocugun var ise bunu anlaman daha kolay olur patlama olasılıgı Yüzde 2 olan bir silahı kafana dayayıp tetige basarmısın. İnsanlar korkmakta haklı.. ve insan canı korunması gereken en kutsal seydir.
-

Originally Posted by
apocalyptica
Hastalanirsam brn direk gittim o zaman, karacigerde yaglanma var ve et ve sut urunu disinda pek bir sey yemem.
bize dana koyun yiyo diyenlere bir bakın ne yiyorlar
-

Originally Posted by
SmuraY
Kaç kişiyi gizleyebilirler.
bu basın bende olsun yarın aya cıktık ındık bile derim
-

Originally Posted by
eksina
Ailenin eline colugun cocugun var ise bunu anlaman daha kolay olur patlama olasılıgı Yüzde 2 olan bir silahı kafana dayayıp tetige basarmısın. İnsanlar korkmakta haklı.. ve insan canı korunması gereken en kutsal seydir.
İnsanlar korkmakta haklı ama bence ekstra korkutuluyor. Önlem alınmalı ama mevcut önemleri ne kadar sürdüreceksiniz.O zaman kışın grip içinde benzer önlemleri almalısınız çünkü kronik hastalar ve yaşlılar için onun ölümcüllüğü az değil.
-

Originally Posted by
SmuraY
İnsanlar korkmakta haklı ama bence ekstra korkutuluyor. Önlem alınmalı ama mevcut önemleri ne kadar sürdüreceksiniz.O zaman kışın grip içinde benzer önlemleri almalısınız çünkü kronik hastalar ve yaşlılar için onun ölümcüllüğü az değil.
Normal grip insanı zatüreye cevirmiyor cok cok bakımsız kalmadıgın müddetce
-

Originally Posted by
SmuraY
Tükenmiş bu urun ama bu urunde karaciğer yağlanması için bir aciklama bulamadim.
-

Originally Posted by
Batman
bize dana koyun yiyo diyenlere bir bakın ne yiyorlar

Ben demedim oyle bir sey tercihim keci ve koyun eti olur her zaman, degisik tatlardaki peynirleri seviyorum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri