Sayfa 809/872 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859 ... SonSon
Arama sonucu : 6974 madde; 6,465 - 6,472 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by UZMAN Yazıyı Oku
    Ona bakarsan her yer kapalı ihracat kapalı diğer gıda hisseleri için de aynı durum söz konusu ama gel gör ki onlar tavan tavan giderken biz bir tavan bile yapamadık öyle düşünmek yanlış bence ona bakarsan thy pegasus taban taban gitmesi gerek sadece yurt içi uçuşlar var
    Katılıyorum.Faaliyeti devam eden şirketlerden.Orta vade bu iş uzarsa faaliyetini durduranlar sıkıntı yaşar.Banvit de böyle bir durum söz konusu değil.

2. Şu an farklı noktalarda olmasını beklerdim.Tahta yapıcısı 3 maymunu oynamaya devam ediyor.

3. Siz yenixiniz galiba....

Yatırım Önerisi Değildir...

4.  Alıntı Originally Posted by Er_Man Yazıyı Oku
    Siz yenixiniz galiba....

Evet ufak ufak alıyorum.Ramazan beklentisi ile

5. Sen bol tavuklu pilav dağıtılan iftar sovlarinin olacağını mi sanıyorsun.İsin ilginci evlerde ramazanda tavuk az tüketilir,Ayrıca Coronadan mangal sezonunda boş geçer. Yanii Kuş gribi krizi kadar endişeliyim...Benim gorusum

6.  Alıntı Originally Posted by Er_Man Yazıyı Oku
    Sen bol tavuklu pilav dağıtılan iftar sovlarinin olacağını mi sanıyorsun.İsin ilginci evlerde ramazanda tavuk az tüketilir,Ayrıca Coronadan mangal sezonunda boş geçer. Yanii Kuş gribi krizi kadar endişeliyim...Benim gorusum

Faaliyetlerinin devam etmesi önemli şu aşamada.

7.  Alıntı Originally Posted by kagula27 Yazıyı Oku
    Faaliyetlerinin devam etmesi önemli şu aşamada.
    Bunlar benim düşüncem.Hayırlısı olsun.Herkese hayırlı KANDİLLER

8.  Alıntı Originally Posted by kagula27 Yazıyı Oku
    Bunlar benim düşüncem.Hayırlısı olsun.Herkese hayırlı KANDİLLER
    Sayın ortak,Bu kağıdın büyük ortağı sahibidir ve tüm göstergesi blancodur. Karliligi azalırsa huyu pistir..Disaridan spegi veya yabancı ilgisi yoktur.Bunlar olsa kendilerine göre farklı sebeplerle sürerler veya basarlar. Dikkatli olun Herkese iyi kandiller.

Sayfa 809/872 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •