Originally Posted by CahilCuhela Sizi gerçekten tebrik ederim [emoji3526] Son zamanlarda harika tahminler yaptınız Bol kazançlar Maşallah diyelim Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Adam 1 haftada kazandığını 2 günde kaybetti , insanlarla dalga geçmeniz hiç hoş değil...
Originally Posted by Paragöz35 Adam 1 haftada kazandığını 2 günde kaybetti , insanlarla dalga geçmeniz hiç hoş değil... Paragöz abey sen baya geriden takip ediyorsun 😊😊😊 Hahaha valla bu millet bir alem yahu
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Originally Posted by Paragöz35 Adam 1 haftada kazandığını 2 günde kaybetti , insanlarla dalga geçmeniz hiç hoş değil... Longdaydi diye biliyordum Dalga gecmedim tabi ki .. Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by CahilCuhela Longdaydi diye biliyordum Dalga gecmedim tabi ki .. Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Abey o iyi takip edememiş 😊😊 sen bakma ona 🥰🥰🥰 Paragöz abey Afyon da ki tavana kitlenmişti o dönem kaçırmış çok şey
Originally Posted by thebigshort Abey o iyi takip edememiş sen bakma ona Paragöz abey Afyon da ki tavana kitlenmişti o dönem kaçırmış çok şey 110850 den short açmadınmı dün
Originally Posted by Paragöz35 110850 den short açmadınmı dün Evet açtım birde 112.100 den açtım Böl 2 ye maliyet kaç çıkar ? Aktif kaç aradaki fark üttüğün puana eş değer mi tesüf ederim Hem daha gün bitmedi du bakalım
Originally Posted by thebigshort Evet açtım birde 112.100 den açtım Böl 2 ye maliyet kaç çıkar ? Aktif kaç aradaki fark üttüğün puana eş değer mi tesüf ederim Hem daha gün bitmedi du bakalım 112.100 dün geceden 110.850 111.475 paragöz abey Aktif 111.375 şuan 😊😊😊
Forum Rules
Yer İmleri