Sayfa 207/1002 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: Viop - XVI

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    AES fonun adı tek petrol fonu var Ek 24665

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    0.008583 fiyatı bu neye göre Brent ile bir bağı varmı mesela Brent 33, dolar 34 olduğunda oda artıyormu ne kadar artıyor ben şimdi ne kadar alabilirim ondan kaldıraçlı mı vs

2.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    ben bir onceki baslikta sunu yazmistim

tabiki kocaman bir yalan .. siddet ile yapilsa bile 1.4 milyardan bahsediyoruz .. 0noktasindaki 1.4 milyardan bahsediyoruz .. ister 700 de baslasin karantinaya ister 7000 de . wuhan harici diger bolgelerde sert onemler alinmadi daha oncede yazdim wuhanda enfekte olan bir insan hicmi cinin diger sehirlerine gitmedi de direk ucak biletini alip dunyanin degisik ulkelerine gitti .. birde su var wuhan dan ucan bir insanin gidecegi ulkeye gore cinin baska bir havalimanindan yada baska bir ulkeden aktarma yapmasi gerekiyor . yani Wuhandan italyaya gelmis bir insanin cinin baska bir sehrine gitmeden italyaya gitmesi imkansiz .. [yada baska bir ulkeden aktarma yapicak .. kore singapur yada fransa ]

Fransadaki yapilan test ve vaka sayisi na dikkat eden varmi ? yapilan test sayilari elbette belki gercegi yansitmiyordur duzgun guncellenmiyordur ama genede cok urkutucu

Ek 24664
    Wuhan nufusunun yaklasik yarisinin, 6 milyon civari, insanin karantina oncesi tatile de denk gelmesi sebebiyle ayrilmis oldugu dusunuluyor. Cinin diger bilgelerine gitmisler.

Yalanci Sin Cin Pin ve CKP. Sazelinin kankasi Cini kimse kurtaramayacak.

3.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    İtalya'da Kovid-19'dan hayatını kaybedenlerin sayısı 17 bin 127'ye yükseldi http://v.aa.com.tr/1796075
    Normal ölüme yasak gelmiş gibi.

Esen kalın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    https://patentscope.wipo.int/search/...&tab=PCTBIBLIO

Insan vucudu kullanilarak kriptopara icin mining yapiliyor. Patentini Bill Gates almis.

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    AES fonun adı tek petrol fonu var

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    bu uygulamanın adı ne ? infleks mi ?

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Şimdi yarına artı eksi GAP ne gelir

Diyoruz abiler
    Dowun dususune gore vadeli biraz yukarida kaldi. Dow 400 puan dustu bizde o kadar dustuk kapanisa gore. Bizim 1000 dusmemiz lazimdi. Hadi diyelim bunu yarina birakmis olsun. Dow buradan bir 400 puan verse bir 1000 daha aliriz.

10.800-2000= 108.800

Mukemmel olmaz mi [emoji3]

7.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    0.008583 fiyatı bu neye göre Brent ile bir bağı varmı mesela Brent 33, dolar 34 olduğunda oda artıyormu ne kadar artıyor ben şimdi ne kadar alabilirim ondan kaldıraçlı mı vs
    Kaldıraç yok brent ve farkli ABD petrol fonları karisimi var fonda. Kardan %10 stopaji var birde % 2.9 fon ışletim ücreti. Su an emir girmis olsaniz o fiyattan degil yarin aksam abd piyasalarında sepeti oluşturan etf ler sonucunda belirlenecek olan fiyattan yani perşembe günu ortaya çıkacak fiyattan alim yapabiliyorsunuz.

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=AES korelasyon için grafiği inceleyebilirsiniz.

8. Worldometer dan bakiyorsaniz test sayilari da dahil tum bilgiler guncel. Soyle guncel gelen son resmi rakamlar. Eger gunluk test sayisini da acikliyorsa bir devlet aninda o da isleniyor. Ha bir hafta once acikladiysa o zamanki rakamdir.

Sayfa 207/1002 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •